Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szegény malacka

szewasztok amúgy !
Este meghalt az egyik tengerimalacom, csak úgy, tegnap még semmi baja sem volt , és még 3 éves sem volt

Na találja ki valaki ezt... talán jobb kedvem lesz ha csinálok valamit...
Hány hengeres ez a moci?
mármint engem ? a boncteremben fent van a motor kétszer is ott van egy két kép. de majd otthon megprobálom megvariállni öket
Lehet, hogy a formátumuk nem megfelelő!
jpeg a tuti jó!
Én láttalak hátrafelé repülni! ! !
hát azt nem tudom miért . de én sem tudom megnézni öket
jol van remélem jo motorozás lesz megint .- elhozhatnád a Miki bácsit is .
Áki!
Az adatlapodon nem tudom megnyitni a képeket!
jol van . hát a repülésben még mi is nagyon kezdök vagyunk és megértem a Bálint problémáját az első pár szárny csapással.
Éppen hűtőt cserélek a kicsikén, mert kiette egy szikla Tatabányán. . .
Nemsokára megyek, mert a Ducatot kell fölkészíteni vizsgára.
Addig meg lenne idő menni egy szebbet megint!
oksi csörögjetek,
amugy én vigyázok rá,, csak röpűlni tanitottam a kicsikét, és ugye az elsö szárnycsapások nem mindig ugy sikerűlnek ahogy ö szerette volna,,,
jól akkor ugy készülök a vasárnapra . beszélek a zsoltiékkal is aztán gyí
szia Döme . köszönöm már kezd helyre jönni a lábam , de azért hétvégente még ellen súllyozom a gyogyulást. mikor jössz legközelebb hozzánk motorozni .
2006-os, és piros,
szeva ákos, simán lessz, mondjuk essöt mond de akkor meg pláne hogy lessz,,
Banyek! Te mindent tönkreteszel!
Szerintem van!
Ha jól emlékszem 2005 ös?
Szevasz Áki!
Minden rendben?
Egészségetekre!
Most hívott Ákos, hogy az Ő láckereke is elhagyott 4 fogat!
Jó kör lehetett tegnap mázlisták!
sziasztok. csákány Bálint a hétvégén lesz valami motorozás a Bakonyba .
döme itt vagy,,,? nem tudod van-e polcon a kis pirosra hátso sárvédö,,? tegnap lefujta rola a tavaszi avar, megrestauráltam, de ki tudja meddig fogja birni,,
Ott a pont!
morgen, gázos jányok,
mondjuk én is pont leszarom hogy ki mivel motorozik, csak jöjjön fel vele mindenhol,,
"Ja, igen azt hiszem a KTM topic és a hazai több ezres KTM tulajok már át is lépték az 1000 hozzászólást! Ez sok mindent elmond azért!"

Azt azért halkan hozzátenném, hogy a KTM-eseknek az ország legnagyobb, legrégebbi fórumán (Index) is van topikjuk /http://forum.index.hu/Article/... nem kevés (és jellemzően nem is ilyen "jó reggelt" meg "arany" "mélységű") hozzászólással + a ktmklub.hu-n is van egy komplett fórumuk...de ez természetesen semmit nem von le az itt fórumozó csapat érdemeiből!