Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És amcsi, még ebben is segítek...
a vapenfarbriks svédül van gondolom, de ha jol sejtem az a waffen fabrik tehát akkor jol rémlet a fegyvergyár a kezdetekben
1876os alapítású
És én voltam a gyár múzeumában, bíbibíííí!
nahh ez nemeccerű
adjál valami kiindulási pontot
Csepel?
Akkor most én kérdezek, bár tuti sokan tudják, ha eltaláljátok kaptok róla vidit, megéri!
Tiéd a másik hangszóró!

Összegzés!

A Husqvarna Vapenfabriks Aktienbolag 1967-ben alapították és 1903-ban kezték meg a szériában történő motorkerékpár gyártást!
1931 ?
jajj legyen mér egy kis sikerélmányem
Bazz erről lecsúsztam. Na mind1
de az 1800as években még "csak" fegyvereket gyártotak nem? vmi ilyesmi rémlik
a második az anyi amenyit mondtam nem?
a husqwarna 1931es !
Ja amúgy igaz a Husquarna volt a feladvány! És bezony Ő is egy ősi márka, sokan nem tudják!

És ami az első képen volt egy 1915-ös modell!
Jani annyiban segíthetnél, hogy európai a motor?
nincs könyves segítésgem csak régebben néztem a motomixet és ott volt egy kis blogba hogy "Történelem"
1931 !
Jani!

Én elhiszem, hogy nem a hasadra ütve írtad be a fogyasztási adatot (ennél azért már jobban ismerlek), pusztán arra reagáltam (de már látom, hiba volt ) hogy szerinted ez nem sok. Bár - a márkafanatikusok kedvéért - hozzátenném, hogy Gustafsson haverom 2007-es EXC300-a szintén hasonlóan fogyaszt - de arra is azt mondom, hogy szerintem sok!

A beszállítós dolgot nekem légyszi ne is említsd, eddig mindkét KTM-emen a legtöbb gond az elektromos rendszerrel volt, aminek minden eleme japán gyártmány! Vajon a japán motorokat osztrák elektromos cuccokkal szerelik hogy azok nem romlanak el?
Motomixben megtaláltam még a legelső Magyar Streetfighter emberke riportját
képekeket néztem csak
hát ez egy vadálatt bácsi
1ször arra gondoltam, de 1903ba alapították

De neked van egy könyved is ami segítség! Akkor mond meg nekem milyen évjáratú a képen látható Husquarna!
1867? ez tuti? az nagyon rég vot...
nem tudom (még) de szntem német vagy méginkább a britek irányba kéne keresgélni