én is
Adler: első motort 1901ben gyártották frankfurtban és francia gyártmányú DeDion blokk volt benne.
1903tol saját fejlesztésű motorok jöttek, de csak 1907ig, amikortol csak autokat meg bicikliket gyárottak. 1949től újra elekzdték a motorok gyártását, de anyagi gondok miatt abbahagyták a motorgyártást és a Grundig felvásárolta a gyárat. nagy újítás meg talán az, hogy építettek 2hengereseket is
kár, hogy nem fejből, hanem könyvből tudom
engem érdekelne tapasztala a Gas Gas márkáról bővebben, szervizigény és háttér, meg akármilyen tapasztalat, hasonloságok, különbségek például KTM-el vagy más gyártokkal, ha esetleg van időd rá akkor beszélhetnénk mailben vagy msnen, mindekttö cimem csoola@freemail.hu
nekem még a kék szine tetszik (föleg a sötétebb) de fekete esetleg szürke meg ilyen is bejön, a tul szinesek azok amik annyira nem, denekem az a lényeg h formailag tetszen és menyen amennyire lehet :D
Több mint 2 éves tapasztalatot adtam közre amikor a fogyasztásról írtam! És azt is leírtam, hogy nem versenytempóban mért adat hanem akkor ha jóízűen motorozik az ember!
Ez a fogyasztási adat a kalandtúrákon megszokott adat ahol átlag napi 150 kilométer terepzés volt a jellemző és nem egy motorral hanem 4-5-6 vagy még több 2T GasGas-al!
Ha arról van szó, hogy csapatni kell akkor ki lehet fogyasztani az egy tankot pillanatok alatt, de a csapatás az endúró sportban nem azt jelenti, hogy nyélgázon megyek a földúton! Ugyebár!
Hangsúlyozom, hogy ez a fogyasztási érték nem légből kapott!
És nem szabad lebecsülni semelyik márkát sem addig amíg nem ismerjük azt kívülről-belülről!
Sokszor hallom, hogy így a KTM úgy a TM meg amúgy a GasGas! Pedig ha tudnátok, hogy bizony sok alkatrészük ugyanattól a beszállítótól származik!
Látjátok, ezért jó a triál! Ott nem a motor a lényeg! Ott a motoros számít és ezért nem honosodik meg igazán, mert a tisztelt nagyarc motorosok itt nem tudnak érvényesülni! Itt hiába cserélgetné az ember a motorját más márkára, itt tudni kell nem pedig ráfogni a motorra mindent!
Ennyi!
Saját vélemény 10 év versenyzői tapasztalattal a hátam mögött és nincs értelme belekötni hanem meg kell mutatni!
Hűwazz...mindenhol 1-esben mész vagy ezt hogy csinálod
Tényleg ne is hasonlítsuk az én gyönyörű fekete lovamat mindenféle papagájszínű mediterrán szöcskékhez!
csakha úgy adódik...