Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igazából annyira nemvagyok oda hogy hú most ez kell
csakha úgy adódik...
mivan mér tuning kipu kell vagy mért kérdezted?
használjál Bankkártyát
szia Elissa
Héé hóó hello
hát én nem szarom le mert hogy megyek igy nyáron a balcsira(nekem 1000km oda-vissza) egy koteg pénz kéne tankolni
Ilyen gépet láttam ma árpádhíd lehajtónál, köszöntem neki, pedig nem ismertem
Én nem mértem le mennyit ezsik a 180as, mert nem volt km órám, de az biztos hogy sokat, szürcsölte benyát, de ki nem szarja le
szép
ez olyan mint Amerikába az "Indian" chopper azt is újra kezdték de befuccsolt
Most néztem!
Sajna 20 KW a forgalmi szerint!
én is
Adler: első motort 1901ben gyártották frankfurtban és francia gyártmányú DeDion blokk volt benne.
1903tol saját fejlesztésű motorok jöttek, de csak 1907ig, amikortol csak autokat meg bicikliket gyárottak. 1949től újra elekzdték a motorok gyártását, de anyagi gondok miatt abbahagyták a motorgyártást és a Grundig felvásárolta a gyárat. nagy újítás meg talán az, hogy építettek 2hengereseket is
kár, hogy nem fejből, hanem könyvből tudom
válaszoltam EC-be
írtam az EC-be
Akkor ezekszerint a 160as polini maxon benyeli a 8.5litert vagy nyormál temónál a 4-5-6 ot ez normális
Hali Jani
utánna néztél a poweres dolognak?
engem érdekelne tapasztala a Gas Gas márkáról bővebben, szervizigény és háttér, meg akármilyen tapasztalat, hasonloságok, különbségek például KTM-el vagy más gyártokkal, ha esetleg van időd rá akkor beszélhetnénk mailben vagy msnen, mindekttö cimem csoola@freemail.hu
nekem még a kék szine tetszik (föleg a sötétebb) de fekete esetleg szürke meg ilyen is bejön, a tul szinesek azok amik annyira nem, denekem az a lényeg h formailag tetszen és menyen amennyire lehet :D
Gyermekeim!

Több mint 2 éves tapasztalatot adtam közre amikor a fogyasztásról írtam! És azt is leírtam, hogy nem versenytempóban mért adat hanem akkor ha jóízűen motorozik az ember!
Ez a fogyasztási adat a kalandtúrákon megszokott adat ahol átlag napi 150 kilométer terepzés volt a jellemző és nem egy motorral hanem 4-5-6 vagy még több 2T GasGas-al!
Ha arról van szó, hogy csapatni kell akkor ki lehet fogyasztani az egy tankot pillanatok alatt, de a csapatás az endúró sportban nem azt jelenti, hogy nyélgázon megyek a földúton! Ugyebár!

Hangsúlyozom, hogy ez a fogyasztási érték nem légből kapott!

És nem szabad lebecsülni semelyik márkát sem addig amíg nem ismerjük azt kívülről-belülről!

Sokszor hallom, hogy így a KTM úgy a TM meg amúgy a GasGas! Pedig ha tudnátok, hogy bizony sok alkatrészük ugyanattól a beszállítótól származik!

Látjátok, ezért jó a triál! Ott nem a motor a lényeg! Ott a motoros számít és ezért nem honosodik meg igazán, mert a tisztelt nagyarc motorosok itt nem tudnak érvényesülni! Itt hiába cserélgetné az ember a motorját más márkára, itt tudni kell nem pedig ráfogni a motorra mindent!

Ennyi!

Saját vélemény 10 év versenyzői tapasztalattal a hátam mögött és nincs értelme belekötni hanem meg kell mutatni!
Nekem sincs semmi bajom az EC-vel, de azért ezt csak nem hagyhattam már szó nélkül!
Meg amúgy is, a motor az fekete!
nekem mindkettő tetszik
Hűwazz...mindenhol 1-esben mész vagy ezt hogy csinálod
Tényleg ne is hasonlítsuk az én gyönyörű fekete lovamat mindenféle papagájszínű mediterrán szöcskékhez!
Döme megkaptad a mailemet?
nah mentem Legényanyát nézni
ki látta?