Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tádé.
nem mondta Zozi, hogy mi a baja? mért e már kompótot?
Nemsokára hasíthatsz vele, nyugalom!
éééés? jól van? úúúgy örülnék ha már kész lenne
offos napot. . .
Láttam tegnap Zoozeenál a vasadat!
Már eladta róla az idomokat!
Azt mondta, a többi mehet a kukába! ! !
Ma tartsunk oofos napot! ! ! !

Sikerült elveszítenem a fényképezőgépet a mai sétánk alkalmával. . .
ÉS VISSZAKAPTUK! ! ! !
Van még becsület az emberekben! ! ! !
Szia döme
én most targákat nézegettem...dögös/pörgős kis gépek nya de nem offolok mert Janitol majd kapok
Napot!
tegnap megtéptem a bajszát...gurultam kettesben,lámpa pont sárgát váltott...kuplung,padló... 7200nál 100 pörög a picike
a felnikre most így hirtelen nem...de sztem h felteszed duenre..akad rá hamar vevő
a felniket 1 hete szerváltam rá, 40 pénzért,15ös 195ös gumikkal előtte 14es 5ágú alessio felni volt rajta... el kellene adnom,nem tudsz rá vkit elissa?
csak hondánk.. enyém a civic, tesómé logo, anyámé city...mindegyik 1.4i szívem szerint jobban örülnék egy 1.8vtinek, de hát jó ez is meg van 1 régi vw caravelleünk is
nem is tudtam gyurika h Hondátok van
jóidő...görcs... nem maradt más mint az xt meg a kocsi egy derbis haverral gurultunk egy rövidet a városban..toltuk mindenhol a stoppiet... ééééés végre sikerült megcsinálnom, az ülésen állós kormány elengedős történetet,kurvajóóóóóóó
Kicsit berágtam az egyik barátomra......hála az istennek,hogy nem valaki idegen idegesitett fel,mert már mostantol kezdhetne tulorázni a fogorvosa!
Na szevastok!most értünk haza!Majdnem "überszupervolt"!
neki szombatra mondták és még nincs kész....
a Nagy ÚR POWAAA hogy hogy nincs?
képzeljétek...még nincs kész a hátsó teló...elvileg úgymondták h szombatra meglesz azt mégse áh faszom kivan má
nem az bedugram (a töltőt az ajzatba) és nem villant fel a telefon szerintem az ajzat szarakszik