Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aha! Keress vissza egy kicsit ahol látod a nevét (Dome74), nézd meg az adatlapján a mail címét és írj neki!

De egyszerűbb is van: dome74@gmail.com írd le a problémát, hivatkozz nyugodtan rám, hogy Én mondtam zargasd Őt!

Amúgy Döme kedvese a Hebo hazai importőre!
kiaza a döme
apámmm......hagymás babot esznek! Én is akarok olyat.........húúúúú de jól nézett ki
Ő ki ? Itt fórumban gondoltad?
Ki tudja, azokra is kell gondolni akik ma este .....és megint dühbe jönnek!
Sikíts rá Dömére, küld neki egy mail-t és utánna fog nézni biztos vagyok benne, hogy van-e valamilyen lehetőség a Te motorkádra!

Amúgy 2T-nél sokat számít, bizonyos teljesítmény függő, nagy fordulaton működő motoroknál, vagyis szinte minden 2T motornál, kivéve a triál-t! A legjobb a karbon membrán!
TERENSZ hILLL az nagy romantikus alkat Szpenszer meg szakállas... ez ojan mint a hosszabb mint zöld közenincsa valentinnaphoz de legalább este lessz és film
romantikus nem?
Valentin napi film a Film+ csatornán, most kezdődik!

És megint dühbe jövünk!
mijen árban van és menyiben növeli a teljesitményt menyyire játszik közre a fogyasztásban vagy esetleg változtat a teljesítménykarakterisztikán?
Ez amugy pontosan ugy néz ki mint ami nagyon hasonlit rá de egyyáltalán nem hasonlit ara ami nem is igy néz ki ! De komolyan!
Passz!

Amiket a Hebo csinál azok a GasGas-ba és egy csomó féle robogóba valók!
Húúúúú, vannak egyensúlyozó ballaszt segéd tartályok rendesen!

Ez plusz segítség, kizárni a versenyből!
HONDA CRM 125 160as polini
hát ez majdnem hosszabb mint zöld
de jólnéz ki !
Milyen motorba?
Ő pedig az Én csajom!

GasGas FSR 515 Desert
Ebben a topicban tud valaki valamit a 2t-kbe való tuning membránokról?
Nissin Bomba!
akkor csajok
egyetértek