...ezután a fénykép után estem le erről a szikláról... 9 métert zuhantam, végigcsúsztam az alján, majd -szerencsémre- becsapódtam a tengerbe....höhö...vicces volt...
hát a magyar fegyveres erőknél dolgozók/szolgálók nem tudnak lőni, de ez sokszor nem is az ő hibájuk...az az "irdatlan" lőszer javadalmazás/ év nem hinném hogy kihozná belőlük a maximumot....
Egyrészt gondolom azért mert egy kisebb fegyvert könnyebb rejtve hordani (bokatok pl.)...másrészt meg sztem zért hogy megmutassák, ők ilyet is tudnak
A gyógyegér meg nemrég kezdett csak el lőni, szóval betudhatjuk a "tapasztalatlanságának" (bár sztem így is nagyságrendekkel jobban lő mint a rendvédelmi szervek tagjainak úgy 95%-a )...a szembecsukásosdit meg remélem nem nekem címezted wehehe
Majd sikíts vissza, hogy átment-e és hogy mit gondolsz!
Bocsesz!
Majd mindjárt elküldöm másként!
Ezek az oldalak le vannak tiltva nálunk!
amúgy hívtalak, de csak ez miatt!
amúgy az a kis csavar mire való?
Olyan kérdésem lenne h állítottam a rugó feszességenn és most akkor azonn a kis csavaronn is állítani kell ami a gázpalacknál van?
Gratula!
A gyógyegér meg nemrég kezdett csak el lőni, szóval betudhatjuk a "tapasztalatlanságának" (bár sztem így is nagyságrendekkel jobban lő mint a rendvédelmi szervek tagjainak úgy 95%-a )...a szembecsukásosdit meg remélem nem nekem címezted wehehe
Nem is vagy te annyira hülye....