Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Két csaj egy pasi.......húúúúúú......na abból vagy nagyon jó dolgok tudnak kisülni, vagy valami nagyon gonosz dolgok egy pasi számára!
jó fékek vannak...
csak azért,mert nincs kedvem keresgélni a neten
szevasztok...gg-ken pl ec 300 milyen fékek vannak
Ha jó volt a csilapitásod akkor nem muszáj állitanod !A rugó előfeszitéssel a + szulyt ellensulyoztad!Ha majd mész vele akkor állits rajta max 2-3 klikket + irányba!
nem hát
nem ám , nem vagyunk Mi olyanok
miért nem mersz?nem harapjuk le a "fejed"...hihi igaz foxy?
Hogy mi a helyzet?

Csajbuli van a fórumon vazzzeeee

Nem merek írni sem........
majd kiderül...még nem tom...attol is függ mennyi jön össze rá ...nézegettem drz 400is...meg bandit 400...
és mi a következő áldozat?
kevés már a ccm a picsum alatt tudod h van ez...
hát másik nagyobb
Új vas?
bondzsornó

Janííí majd én megyek veled

Holnap hívlak!

Mijahejzet?
hát én se sokkal...vagy aki van annak meg már angyobb...én meg tempoilag...lemaradok mint a borravalooo...persze már nem sokáig ...meg lex az uj vas...nyár végére remélem
motoros csajszi meg max. álmomban

itt még nagyon motosokkal sem találkozom
ööö nekem is ritka....meg volt egy moccos bnőm...de ő neki már baba+férj...aztán...
Csajbulik

Na, mivan.....senki sincs aki egy kocsma party-s, kanbulis, vadmotoros, rocker koncertes banzájba invitálna?

Látom mindenki szerelem nagyon..........papucsok............na majd akkó menek egyedűűűű
itt nincsen egyetlen csaj sem akivel eltudnék menni szórakozni, vagyis barátnőim nincsenek
ami késik nem mulik
simám , bárcsak már ott tartanánk
de nyáron összehozunk vmi közös gurulást...v turát...és akkor lehet partyfészkedni is...bele az éjszakába mit szolsz?