Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én azokat nem hívtam, csak a másikat (a 180-ast) nekem az jobban tetszik!

De rád bízom, ha azt mondod nem oké akkor nekem a Te döntésed elég!
ha az időn múlik, akkor Én nem hiszem, hogy eljutok a Mátrába , pedig szombaton ott lett volna motozás
Jani, hívtam őket, de felejtős! (a 200-ast...)
De, az egy 5.56-os Galil...
De többüknél FN volt...nem tom, lehet hogy csdak az őrszázad volt ezekkel felszerelve....végülis oda jó volt...igénytelen fegyver, a szó jó értelmében...

Megvan, jó sáros Remélem hétvégén megint tudok menni legalább egy karikát vele...mondjuk megvehetné már valaki, de ahogy elnézem, ez tőlem fog a roncstelepre (vagy valami múzeumba) kerülni majd úgy 15-20 év múlva...
Okos kislány!
MILAN lövész, illetve rajparancsnok voltam.
Velem sicsen semmi sem.
Ilyennek is kell lennie néha.

Mocival?
Szió!

Semmi különös...és veled?
Mit szólsz az új "GasGas és kézifegyverek" topikhoz?
Szió!

Mizu Veled?
FN?
Ami a nyakában lóg az nem Galil
nah megyek Győrbe
Vizslát!
jól látom hogy az Panzershrenk modernebb fajtája "Milan" márkájú?
Portugál.
FN-nel vannak felszerelve.
ja.....igen, francia.
Ja, és mindenféleképp olyan embert kérdezz meg akinek olyan motorja van mint a tiéd, vagy ismeri azt a típust mivel szinte minden motornak más és más a rugózása!
nem ismertek véletlen olyan embert, aki esetleg segédet, vagy besegítőt keres a műhelyébe itt Budapesten.

Abbahagytam a Technikumot, a suli viszont Szeptemberben keződik, addig szeretnék vmit dolgozni.

Aki tud vmit írjon nekem. Köszii
Nekem olajos a telóm
Hali!

Ebben a kérdésben Döme, Zoozee, Kelemen Andris vagy Lenes-t kérdezd meg, Ők biztosan segítenek! Sajna Én azért nem tudok mert egyrészt nem akarok neked hülyeséget mondani másrészt a triálmotorokon nincs gáztartály és ott az állítási módok is teljesen más formában vannak jelen ráadásul sokkal több és finomabb állítási módokat igényel!

Ott a motoros súlyához kell beállítani mind az első mind két szárat, mind pedig a hátsó teló ki és befelé irányuló mozgását, csillapítását!

Ha lesz triálmotorod akkor sikíts és segítek!

Enduro-ban tehát Döme, Zoozee, Lenes, Kelemen Andris
Cső! mindenkinek
Olyan kérdésem lenne h állítottam a rugó feszességenn és most akkor azonn a kis csavaronn is állítani kell ami a gázpalacknál van?
1xrübben a karszallagod
Baloldalon a középső képen a mókus melletted az milyen banda?
2. képen az első francia jelzés
mi francia?
francia?