Tudni kell, hogy ezek a motorok egy vérbeli versenymotorok! Arra tervezve, hogy versenyezz! Egy versenyző nem törődik azzal, hogy miként van a csavar odafogatva, leszarja, felőlle ha ragasztva lenne az sem érdekelné a lényeg, hogy tudjon vele teljesíteni!
És tudnak, most néztem meg ismét, hogy az észak amerikai kontinensen a GasGas a vezető márka, ott ez a "kis" Spanyol gyár az ász!
Tehát, ilyen kis apró dolgokat lehet találni, de ez csak esztétikai dolog. Egy utcai motornál morog az ember, de ezeket a motorokat tényleg nem arra tervezték, hogy nézegessük őket, hanem, hogy csapassunk velük!
És mondjuk meg a frankót: lehet, hogy otthon nézegeti a motoros, hogy nézd már az ott hogyan van megcsinálva, majd elmegy csapatni és leamortizálja a fél motort, akkor meg nem tök mindegy miként van ott az a cucc?
A lényeg, hogy már több éve bizonyít nekünk és nem is akárhogyan!
jajaja azt tudom hogy a tank belsején van egy dudor és abba megy a csavar ez az egy alkatrésze nem tetszik a gas gas ban mert mert valami izomagyú (valszeg egyik előző tulaj beletekert egy hegyes csavart és kiszúrta a tankot és szivárgott
Nos hát azért nem csak a "tankba" tekered be azt a 5 db csavart mert ott a műanyag igencsak vastag ám!
De egyábként igen, a triál kivételével mindnek hasonló az idomzata!
ezt páromnak vettem karira...elősször nem láttam mi van ráírva csak a motorra zuuuumolt a szemem...aztán odamentem megnézni közelebbről...és a felirat csak akkor tűnt fel
És tudnak, most néztem meg ismét, hogy az észak amerikai kontinensen a GasGas a vezető márka, ott ez a "kis" Spanyol gyár az ász!
Tehát, ilyen kis apró dolgokat lehet találni, de ez csak esztétikai dolog. Egy utcai motornál morog az ember, de ezeket a motorokat tényleg nem arra tervezték, hogy nézegessük őket, hanem, hogy csapassunk velük!
És mondjuk meg a frankót: lehet, hogy otthon nézegeti a motoros, hogy nézd már az ott hogyan van megcsinálva, majd elmegy csapatni és leamortizálja a fél motort, akkor meg nem tök mindegy miként van ott az a cucc?
A lényeg, hogy már több éve bizonyít nekünk és nem is akárhogyan!