Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bánzáj
3-4-5 ezret én is kiszoritok
mennyé má.......tudod milyen full vonat megy Dorog felé?

ilyen-e
na valaki megadja az oldal cimet ahol vannak használt tirál gépek(2002 körüliek 3-4-5ezerért) - - -
egyedül vok igen ...megmozgatnál ha hagynám...
- - --- - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - -
- - - - - - - -
- - - - - - - - -
De csak a mi korosztályunknak az.
Még ma is az, holnap azzal menek
úúúúúúúúúúúú, szia Te kis drága szépséges cukorka! Hogy vagy? Szegénykém egyedül vagy ugye..........Te kis drága, de meg mozgatnálak............ggrrrrrrrrrrr............... csak Mi ketten........hmmmmmmm
Vonat
Az csak régen volt menő.
Vonat!
én szeressem...áltban sosem tudom hol fogok "kikötni"...multkor Szlovákia Füleki vár iszonyat jo volt...ha meg meg lex a nagyobb vas több LE a popsim alatt...akkkor gooo
Döme!

Elvileg a Clipic spanyol gyár aki kifejezetten gyerekeknek gyárt mini triálokat, de már egy ideje nem láttam a kínálatukban az oldalkerekes verziót! Ez természetesen nem azt jelenti, hogy esetleg nem lehet külön hozzá kapni támasztókereket!

Az biztos, hogy Ők gyártanak triálgépet a legkisebb 3-4 éves korosztálynak is!

www.clipic.com
leg jobb a világon
én is szoktam iet játszani...
hát lehet h tuti élvezet,de inkább kihagynám
ismerd meg hazád mozgalom! teletank , pénz zsebbe térképen irány be néz aztán lesz ami lesz! na ez az igazi élvezet! és tuti oda találsz!
JANI BEIRDO AKKOR AZ OLDLA CIMÉT?
fő út mellet a táblákat kerülgetve
meg aztán van postai utánvét is! de az unalmas és nem kellemes!
sajna arra sincs jogisim....,se rendszám.........gondolom valahogy biztos kilehet menni terepen,de sajna azt az utat nemtudom
nah jó éjt!
Menj motorral, kisebb túra és hasznos a kellemessel!