Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de enyire! ez most tényleg nagyon fáj a többi ehez képest kutya fasza volt
Az valami?

Tavaly amikor bemutatták az új Kawasaki KLmittudomén milyen nevű 450-es versenyendúrót, csodálkozva láttam, hogy a tágulási tartály a bal hátsó rajtszámtábla mögött van odarakva! Ahol a kerék forog, kövek és minden szar oda megy! És egy egy literes átlátszó műanyag tartályt oda raktak!

Érdekes!

Amúgy a GasGas 4 ütemnek van akkuja és az az ülés alatt van, védve mindentől!
vedd le a tankodat és vidd el müanyagoshoz az meg tudja hegeszteni
én nem éresztem hogy a power szarakodott volna aksi nélkül
mert világítás is van aksi nélkül
de elektronygyos a powere nem
vagy nem oszt, nem szoroz a TS-Rnek, mert DT-kről olvasni néha, hogy aksi nélkül erölködik a power motor és leég...
én is tudok fogalmazni szal elhagytam a jobboldali hűtőidomot és bálamadzaggaél kötöztem vissza
a szépségért meg kell szenvedni
de + hűtő van rajta és az sokat segít!
Az elektronikámat azért jól megragasztotta! ! !
múltkor rögtönöztem a jobboldali hűtőidomot ez a fránya csavar miatt és nem volt más csak bálamadzag aztán azzal nyomtam tovább meg volt egy kis kábelkötegelőm is azt is bevetettem
meg de rendessen majd be szarok úgy fáj!
Ezek a képek! ! !
vedd ki az akksit belőle anélkül is megy nincs rajta önindító!
Tudom, tudom és Én sem azért írtam!

Csak tessék ezeknél a motoroknál úgy gondolkodni mint egy versenyző amikor verseny közben gondja lesz!

Rögtönöz, azonnal megoldást talál és az mindig jó lesz!

Ha az a ragasztóban merül ki akkor azt rakja oda! Amúgy az FBS jó lenne csak az a baj, hogy nem áll ellen a benzinnek!

Én anno a műanyag tankos Aprilia Climberemnél kétkomponensű Eporapid-al oldottam meg, megkeményedett és utánna csiszolható, festhető és benzinálló!
oxigén
"nekem letört vasárnap egy kis darabb le is tört belőle! " azért értitek
Az ülés alatt!
nem az üllés alatt a légszürőházban a 2.t-ben pedig nincs akksi
na mivan megvarrtak?
hamár arról van szó hogy mi hogyan van Gas Gason
TS-R el egy bajom van de az nagy! Az aksitartó a hátsó kerék mellet van nekem letört vasárnap egy kis darabb le is tört belőle!
GG ken is hátul van?
Szia Márk!

Andrisnak kellett volna, de nem tudtam ma elérni! Francia oldal és Én fingot sem tudok Francul! Andris a profi ebben......tudod, légiós volt a kölök 5 évig!

Szóval amint megvan a cím rögtön küldöm! Nem vagy elfelejtve!
félre ne érsd nemarról van szó hogy méltatlankodok vannak rajta esztétikai hibák nem zavar mert terepen úgyis kap eddig egyik mocim se volt esztétikus csak érdeklődök hogy ez a tank dolog hoyg van mert eddig szinte csak japán motorunk volt és ott nem így volt megoldva mind1 lényeg hogy mostmár tom amúgy jó a gép nekem tetszik
Egy enduros nem amortizál csak fél oldalt Jani. .
szerbusztok GG-sek

Jani NEM küldted a cimet! tudod kinti motorok!