a 2002-es nagyon jó lenne nekem ! szervíztöl meg nem félek mert itt vannak nekem a barik Lenes, Atis, Zoozee hát ök csak rendbe teszik nekem Döme meg intézi az alkatrészt.
látod minden előkészítve jöhet a vas!
Holnap elküldöm neked mail-ban! Mi a címed ahová küldhetem?
Amúgy annyiért 2002 évjárat körülit tudsz kapni és technikailag az már nagyon tuti! Alkatrészben pedig ha GasGas-t veszel akkor szinte 70%-ban ugyan az mint a mai GasGas-ok és ahhoz Dömééknél van sok minden!
a sulival az a baj hogy már most is kivagyok feszülve egy kis kecskéért, hát ha még gyakorlok is vele és nem az enyém......fúúúúúúúúúúú na az fájna csak igazán!
Kezd ez a dolog már egyre jobban nem érdekelni, mert mindig csak falakba ütközöm vele kapcsolatban! Majd ha az élet úgy hozza akkor lesz ha nem akkor meg álmodozom róla ennyi!
Quadom van ez a lényeg!
Nemszoktál budapest környékén járni?
látod minden előkészítve jöhet a vas!
00 932 066 820 Ja, schön gut
100% Hardcore für nur 1 EURO!
ma este 10 után az Eurosport2-n fedettpályás triál vb közvetítés! És Raga nyert!
El tudnád küldeni a gyerektriálok linkjét?
Az a támasztókerekes kellene. . .
Holnap elküldöm neked mail-ban! Mi a címed ahová küldhetem?
Amúgy annyiért 2002 évjárat körülit tudsz kapni és technikailag az már nagyon tuti! Alkatrészben pedig ha GasGas-t veszel akkor szinte 70%-ban ugyan az mint a mai GasGas-ok és ahhoz Dömééknél van sok minden!
Ha jól tudom 20 perc körül van a rekordja!
Kell 0.5 l
7,5 w telóolaj,
Egy szimmering és némi szakmunka. . .
Ott is lehet majd gyakorolni!
Múltkor kerestél! írj mail-t a gasgasteam@gmail.com ra, hogy mi a problem és válaszolok!
Quadom van ez a lényeg!
Mi a helyzet?motorozás megy mindenkinél (kezd az idő is elviselhető lenni)
Dömeeeeeeeee: -folyik a telóm otthon nehéz lenne megcsinálnom?