Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kössz
Hát ez elég harmat hízelgés! Ő csak egy gyerekeknek való ésdes kis 125-ös!

De tőled szívesen veszem és meg van bocsájtva!
Imre!

Figyu!

ha még egyszer meglátom, hogy puszikat küldözgetsz akár nekem vagy bármely férfi nemű egyénnek akkor nem lesz több segítség motorozás terén az biztos!
festegetni = feszegetni
lenes,esés után 10p-el...az első képen nem festegetni próbál hanem kiegyenesedni

Szegény,úgy nézett ki mint egy albínó
jol van nya...
sky nézd már meg iwiwed...plíz
jóccaka
Jó8!
nah megyek tovább
jó éjt!
úhhh bazzeg,mikor odaértem hozzád,csak azt láttam hogy nem kelsz föl,bazzeg mondom akkor itt nagy a baj,nem voltál egy szép látvány...igaz amúgy sem vagy az,de így...
Úgy legyen Imrém!

És nagyon örülök, hogy sikerült megtalálnod a motorozás igazi szépségét! Mosttantól ezt kell csiszolgatnod, finamítgatnod! Szépen lassan össze fogsz hangolódni a motorral és egy idő után már úgy terelgeted, hogy öröm lesz nézni kettőtök táncát!

Büszke vagyok Rád! Csak így tovább!
Hát inkább ez, mint a aranyeres képek
bocsi de fontos volt sorry.... így is kész vok...bocsesz h offoltam...csak meg akartam győzödni h nem én vok a hülye...h bemeséljék h ez nem lehetséges....és mást nem tudtam megkérdezni
Hát igen. Osztom a véleményt De persze, ha van egy megfelelő vírusírtód telón, akkor akár ezt is ki lehet küszöbölni.
Janikám,igen,ahogy mondod! TÁNC az endurozás egy tánc! a motor a partnered,és együtt kell mozognod a motorral,mert ha nem,akkor elvéted ergo hibázol...
Most éreztem elösször azt,hogy úgy istenigazából táncoltam és élveztem minden pillanatát,együtt mozogtam a "partneremmel" és ott voltam mentálisan,mint fizikálisan is a helyszinen,és nem csak egy hús voltam!
Nem erőböl oldottam meg dolgokat,mert hiába van alattad egy erős motor,ha nem tudsz uralkodni felette,neked kell agyban dönteni,és aztán jöhet az erő-technika!
Kár hogy nem láttam az lejovincsis FSE-t elhúzni mellettem megtette most ezt helyetted a skorpijós EXC nem 1x
Mennyit segítettél nekem te is,hűűűűű...hálám üldözni fog,nah,meg a köv túrán én téged
Hé emberek! Ez motoros fórum nem számítógépesinternetestelefonoshogycsináljammegeztmegazt fórum
Hogy tessék?
most valakit le akarsz róla beszélni?
mond neki hogy a csetről belehet szedni egy csomó vírust és a gépen felfogja a legalap tűzfal de mobilon ott van kitéve a veszélyek
nézzenek már mást hülyének...de elegem van
nya a leírás nem hiszem h gond az illetőnek...már gyakorlott...szoval...ezt is bebuktam...
meg lehet próbálni
vagy hülyeség? sztem lehetséges...