Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem igen.
hát végülis akkor is mert érted leírod hogy "Szia hogyvagy? Mobilról vagyok a pesti buszon"
itt leírni pár másodperc de telefonon
Majd elmondom, de apudnak már mondtam!
Faisst, pls segíts! Kereket hogyan csináltad meg?
símbianos...és nem letölteni akarok...csak a chat részt kérdem?h akkor arrol elhet használni ugye?
Így van, kurva sok pénz. MAx akkor jó, ha van egy BT billentyűzeted a telódhoz. Na meg ha olcsó a net a telóról
ja,arra gondoltam
miért nem?
és ha előfizus...netre is?akkor már nem hülyeség...nem?
ja egy kicsit összeroppant
Gondolom felmenni a torrentoldalra fel lehet, de letölteni nem lehet. Max ha symbianos a telefonod, és rá tudsz rakni Torrent klienst, illetve van sok sok szabad helyed.
attól függ hogy a telefon ismeri a chatnek a formáját mert Javába (nem Jávába ) van
de szerintem hülyeség mire beírod le megy a pénzed
beast torrent-rol lenne szó
csak kérdem..mivel netezni ugyanugy lehet rola...azért gondoltam...és ha csak a chat részre...akkor se?
Adom Én öreg, csak gyógyulj meg és most ne légy hős hanem figyelj oda magadra mert ha nem ezt teszed és valami rejtett "hiba" is történt akkor mérges leszek!

kik itt vagyunk szeretnénk mind motorozni még veled!
vagymost warezra gondolsz? (Fizetős filmletöltős zenés játékos oldal)
telefonról torrentezni?
Erről nem hallottam
sky-te vagy otthon torrent ügyileg ha jol emléxem....figyu már telorol be lehet rá jelentkezni?
Nagyon sajnálom, hogy ez az eset megtörtént Zsoltival de mind tudjuk, hogy egy szint elérése után csak az esik aki egyre többet kockáztat azért, hogy a felső limitét próbálja minél feljebb kitolni!

Nem a tudatlanság miatt történt abban biztos vagyok, de azért remélem okosan látja meg a helyzetet és kiértékeli mint egy igazi versenyző és tanul a pillanatnyi hibából! Többé ilyet ne tegyen mert még szeretnénk vele együtt motorozni!

Imre barátom pedig még szép, hogy fejlődik! Rengeteget mostam az agyát, toltam belé a tudományt, hogy miként viselkedjen a motoron és hogyan vezesse azt egy táncra! Ezek szerint volt értelme és ennek nagyon örülök!

Sajnálom, hogy nem tudtam ott lenni, de majd máskor, egyszer, valahol!

Ja és még egy gondolat! Csapatban való motorozásnál a legfontosabb az egymásra való odafigyelés! Ez most úgy érzem minden tekintetben meg volt a túrátokon és mégis történt baj! Viszont legyen ez mindenki számára figyelmeztetés, hogy ha nagyon odafigyel mindenki és betart szinte minden játékszabályt, nos még akkor is történhet baj!

Nem még akkor ha vaktában mint az őrült megy mindenki!
Szia lenes nah,mi van veled? 12-es csigolya a baj?
törökbálinton..zsembery
Szewaa zoozííííííí

köszönöm a kedves szavakat,de még van mit tanulnom,még rengeteget kell,az tény,hogy én is megdöbbenve tapasztaltam az állóképességemet,ugyanis ha megáltunk,akkor a tököm kivolt hogy méé nem megyünk már,és azt a kis időt is motorozással töltöttem amíg a quadosok szenvedtek
mondjuk bennem volt egy addaggal a babodi "kiáosz elmélet" és égett bennem a bizonyítási vágy,a "meg mutatom hogy mire vagyok képes" szlogen
keveseltem a túra hosszát mindkét napon,nyomtam volna reggelig,de ezt te is tudod,pörögtem mint egy fúró

allig várom a következő túrát

sokat segítettél mentálisan

Jani,kár hogy nem voltál,böszke lettél volna rám te is
kötöemmmbe
környéken?
használtan csak 1500
ktm bótba