Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi van? kis gyerek!
aztért ilyem magas a hangod
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚristen Olivér levágta.
Jót ugrottunk egymás mellett
Stét
faisst kétszer rakta be a képeket de különböző sorrendbe
Mi a vigyor?
bazz..elment a net miközben feltöltöttem...visszajött..megnéztem hogy elküldte e,d nem volt itt...gondoltam beirom mégeccer meg a képeket is betolom...erre tessék
zsír volt nagyon
patent volt nagyon
Akkor jó volt?
sanya is kijött a végefelé..sokan voltunk
mibaj?
NE idegelj!
üdv
hazaértem
gecijót motoroztunk
Döme,mé nem jöttél?
Akkor ide is leirom azt, hogy eddig én sem hittem benne. De mivel pár napja kapta meg haverom a nokia n95-jét, azóta elkezdtem hinni benne 1 próbát megér
én is ezt mondtam neki endurocrossba
Gsanyikám ne legyél veréb és ne higgy el minden faszságot amivel oltogatnak.Ennyi...
akkor rakd össze, vazze!
Nah hát akkor ide is beirom, bocsi

Hellósztok!Bocsi, a zavarásért, illetve bocsi, hogy körlevelezek, de ezt szerintem megéri elolvasni! Na szóval van 1 oldal, ahol lehet nyerni mindenféle cuccot. Telefontól elkezdve számítógépen át egészen a PS-ig. Csak annyit kell tenned, hogy beregisztrálsz ezen a linken: http://www.xpango.com?ref=9118... aztán elkezded az embereket meghívni. Ki kell választani a cuccot, ami kell neked, és össze kell gyűjteni hozzá a pontokat. Ha eléri a pontszámod azt a mércét, ami kell a dologhoz, akkor pár héten belül kipostázzák. Mindenképpen ird be majd a regisztrációnál a Refferal Id pontba, hogy: 91185232. Ha van még kérdésed, írj bátran! Üdv: Sanyi
Egy kis segítség :
IRST NAME: vezetékneved
LAST NAME: keresztneved
EMAIL: e-mail cím
PASSWOR jelszavad
CONFIRM PASWOR jelszó mégegyszer!
ADRESS 1: utca, házszám
ADRESS 2 -3: ide nem kell írnod semmit (csak több lakáscím esetén töltsd ki)
TOWN/city: város
CONUTY/state: megye
COUNTRY: ország
POST CODE: irányítószám
CONTACT NUMBER: telefon szám (nem fontos)
HOW DID YOU HEAR: mindenképp ez legyen ott: friend or ref
Ref id-nek ezt ird: 91185232
nah mentem hellotok!
ezt dícséretnek veszem
Belőled kinézem, hogy Photoshoppal csináltad! ! !