bazz..elment a net miközben feltöltöttem...visszajött..megnéztem hogy elküldte e,d nem volt itt...gondoltam beirom mégeccer meg a képeket is betolom...erre tessék
Akkor ide is leirom azt, hogy eddig én sem hittem benne. De mivel pár napja kapta meg haverom a nokia n95-jét, azóta elkezdtem hinni benne 1 próbát megér
Hellósztok!Bocsi, a zavarásért, illetve bocsi, hogy körlevelezek, de ezt szerintem megéri elolvasni! Na szóval van 1 oldal, ahol lehet nyerni mindenféle cuccot. Telefontól elkezdve számítógépen át egészen a PS-ig. Csak annyit kell tenned, hogy beregisztrálsz ezen a linken: http://www.xpango.com?ref=9118... aztán elkezded az embereket meghívni. Ki kell választani a cuccot, ami kell neked, és össze kell gyűjteni hozzá a pontokat. Ha eléri a pontszámod azt a mércét, ami kell a dologhoz, akkor pár héten belül kipostázzák. Mindenképpen ird be majd a regisztrációnál a Refferal Id pontba, hogy: 91185232. Ha van még kérdésed, írj bátran! Üdv: Sanyi
Egy kis segítség :
IRST NAME: vezetékneved
LAST NAME: keresztneved
EMAIL: e-mail cím
PASSWOR jelszavad
CONFIRM PASWOR jelszó mégegyszer!
ADRESS 1: utca, házszám
ADRESS 2 -3: ide nem kell írnod semmit (csak több lakáscím esetén töltsd ki)
TOWN/city: város
CONUTY/state: megye
COUNTRY: ország
POST CODE: irányítószám
CONTACT NUMBER: telefon szám (nem fontos)
HOW DID YOU HEAR: mindenképp ez legyen ott: friend or ref
Ref id-nek ezt ird: 91185232
hazaértem
gecijót motoroztunk
Döme,mé nem jöttél?
Hellósztok!Bocsi, a zavarásért, illetve bocsi, hogy körlevelezek, de ezt szerintem megéri elolvasni! Na szóval van 1 oldal, ahol lehet nyerni mindenféle cuccot. Telefontól elkezdve számítógépen át egészen a PS-ig. Csak annyit kell tenned, hogy beregisztrálsz ezen a linken: http://www.xpango.com?ref=9118... aztán elkezded az embereket meghívni. Ki kell választani a cuccot, ami kell neked, és össze kell gyűjteni hozzá a pontokat. Ha eléri a pontszámod azt a mércét, ami kell a dologhoz, akkor pár héten belül kipostázzák. Mindenképpen ird be majd a regisztrációnál a Refferal Id pontba, hogy: 91185232. Ha van még kérdésed, írj bátran! Üdv: Sanyi
Egy kis segítség :
IRST NAME: vezetékneved
LAST NAME: keresztneved
EMAIL: e-mail cím
PASSWOR jelszavad
CONFIRM PASWOR jelszó mégegyszer!
ADRESS 1: utca, házszám
ADRESS 2 -3: ide nem kell írnod semmit (csak több lakáscím esetén töltsd ki)
TOWN/city: város
CONUTY/state: megye
COUNTRY: ország
POST CODE: irányítószám
CONTACT NUMBER: telefon szám (nem fontos)
HOW DID YOU HEAR: mindenképp ez legyen ott: friend or ref
Ref id-nek ezt ird: 91185232