Biztos lehetsz, hogy gyorsabb lesz! Jó esetben 1 hét alatt megkapod amit megrendeltél. A költözés az tényleg megzavarta a dolgokat, de ez csak csepp a tengerben, legalábbis az én részemről. A központi szervizbe én egyébként is szeretek bemenni, mert mindig jó kis gépek vannak ott szétszedve, most amikor bent voltam pont a Grilmayernek kapták szét a Kawáját.
mind1..legközelebb ha kell valami,akkor közvetlen a gyurkától rendelem..ő a raktáros,hozá futnak be a rendelések az egész országból..ugy gyorsabb lesz szerintem
de igazából a költözés miatt volt a szopás...
másik kawánán jan végére igérték volna az alkatrészeket
náluk meg február közepe...végülis majdnem mind1....de azért mégse
lényeg a lényeg...soha többet pappmotors
Ma rendeltem alkatrészeket, elméletileg péntekre itt lesznek. Ezt már egyszer megbeszéltük, nekem még azóta is hoznak egy alkatrészt! Barátság ide vagy oda, ami nem megy, azt nem kell erőltetni.
Nagyon haladós volt mind a két nap,rengeteget mentünk kiló felett,természetesen murván tele sárral,nyomvonalakkal...
volt egy dombocska, azon átmentünk majd nyél,lenes előttem ment,volt egy kis "úthiba" ahol megemelte az elejét,de a hátsó kerék bebicskázott,a motor több mint 2m-t emelkedett a levegőbe! húúú,nagyon szarúl nézett ki szegény lenes
csao
jött a faszt...
nemtom mi csinálnak ott bent...de nagyon szarul csinálják...
amikor megjött 3 alkatrészem akkor az egyik kecskeméten volt,másik budaörsön,a harmadik meg havernál a boltban....érdekes
Bazzeg azonnal korház,nyomáááááááás