pl kókai versenyen az egyik ugratórol keresztben ugrotam el..megdobott egy nyom..az elugrás pillanatában már tudtma hogy elfogok esni..de aztán valahogy mégse..bár már mindenki eltemetett
hát én is szeressem nagyon a drágaszágot ...amerre én járok terepen is non kis kezes...persze voltak kisebb gixerek...de nya megesik...de miota uj fényezés van non vigyázok rá ...és turázni meg egyenesen fenséges vele...kényelmes...keveset fogyaszt...2személlyel is szupi...persze először én is megrettentem a robosztusságátol...de aztán megszokja az ember...és könnyen lehet kezelni...bár bírom mikor kuton tankolok...a kutas kérdi 600-as ... mondom ááá nem ...meg piroslámpánál a kocsibol kinéznek hogy le se ér a lábam csak spiccben...és mien nagy döggel vok én meg jokat mosolygok...ő a mindenem...sok negatívat hallok az ien kis apriliákrol...de én pozitívan tudok nyilatkozni...és non örülök...h egyek vunk a géppel
Itt is megkérdezem mi a véleményetek egy 2005-ös FSE 450-ről?
Mert most cserélném el egy az egyben az RXV550-re. http://www.hasznaltauto.hu/ker...
Ő lenne a gépezet amit cserélnék el az enyémre.
Még úgy 7-8 éve az egyik tanítványomnak volt egy ugyan olyan Tuaregje mint amilyen az első képen van! Pöpec kis gép, totál felújítottuk, új fényezést kapott, természetesen az eredetivel megegyező színösszaállításban és amikor minden meglett a hülye eladta mert inkább vett egy szar szakadt ezer éves Nissan fost!
Hát azt hittem kinyírom a hülyét!
Szerettem motorozni a kis Tuareggel, főleg amikor a power kinyit benne......hmmmm, ja és az is tetszett, hogy tök nagy robosztus kivitel de annak ellenére könnyen kezelhető terepen!
sanya,vasárnap nyársapát?
Csak mert holnapig kellene tudnom róla valamit hogy milyenek a tapasztalatok róla!
Na, jó......egy pici csurit mindig ráeresztek, hogy megjelöljem, hogy az enyém, de el ne áruld senkinek!
Valahol úgy a 800-ik kilométer megtétele után és amikor már 4-ik napja volt "ne fürgyé le", nos akkor dötöttem úgy, hogy Én bizony most lefürdök!
Na, mingyá jönnek majd a többiek és a beszólások
Egy idő után már ugyis rutinosan fogod megoldani az esés előtti pillanatokat és mented a menthetőt!
Mikor Én elkezdtem a triált......háááát......2-3 évig estem-keltem! Szó szerint! De utánna........
Mert most cserélném el egy az egyben az RXV550-re.
http://www.hasznaltauto.hu/ker...
Ő lenne a gépezet amit cserélnék el az enyémre.
Hát azt hittem kinyírom a hülyét!
Szerettem motorozni a kis Tuareggel, főleg amikor a power kinyit benne......hmmmm, ja és az is tetszett, hogy tök nagy robosztus kivitel de annak ellenére könnyen kezelhető terepen!
Jó kis kezdő motor!
1 év alatt estem kb 4 et...crosspályán...
te 1 hét alatt..utcán