Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Mi az alap fúvóka méretei a 94 es rm 250-nek?
Csáko!

Nem akarok beleszolni,csak jótanács,minden edzést 2 széria lábazással kezdjél,/pl kitörés ,vádligyakorlat,;lábnyujtás ,lábhajlitás,/ és utána 2 max3 izomcsoport mozgatása 4X12-15 szériába, amien sujal végigbirod de ugy hogy a végén alig menjen ki.
Sziasztok!

Nagyon vártam, de sajnos nem tudok kinézni Hozzátok Tapolcára. Pesten kell maradnom.
A pályáról nincs friss infom, biztos nem lesz tökéletes, de szerintem menjetek, az sx pálya nem volt rossz, annak talán nem ártott annyit az eső.
Mennyit nyárvogtok,én meg nem tudok hízni
Meg ,csak a pina
Az fasza lesz akkor.. eccer sikerült fiatalkoromban 100-ról 80 menni.
Most meg alig baszik menni 97ről 95re
esti 2.műszak után nem sok erőm van nekikezdeni bárminek is.. leginkább egy pohár kékfrankos és alvás
De akkor az tükörírással lesz írva..
Van benne cucc, mert nekem is megfájdult a gyomrom tőle.

maradok tisztelettel: Red Bull (bula)
A mocskosgecimindenitmekkorátugrikhelyből
amúgy az egy dolog hogy szar íze van a monsternek,de ez az első olyan energia ital..ami hat is
multhéten kétszer is ittam 9-10 óra tájt este...és mind a kétszer hajnali 4 nél előbb nem tudtam elaludni...
mondjuk a kéknek normális íze van,az fasza
majd adok egy monstert szombaton
Na mentem, ha nagyon lecsévesedtem majd segítsetek ki pár forinttal lécci .....
örök best...az állat Degan Metzger duóóó
aztán ha jön a jóidő..megyek lupára úszni..szigetről szigetre
helyes
ja hát nem 100 kilókat fogok emelgetni
kardióra megyünk rá elsősorban
sok futás,sok bringa
kis súlyokkal szériázás,stb
Lakk és bőr wuahhh
Felejtsd el a gyurmázást, fuss, bringázz, crossozz, ENNYI a titok
Szedd össze magadat, és tessék keményedni, ússzál szemben kicsit az árral...ez a 3 szót írd a tükörre, alázat, akarat, kitartás
van 2 gyerekkori haverom,ők már rég óta gyurmáznak folyamatosan,velük járok majd megint.
csinálnak nekem edzéstervet..a diétás étrendet már megcsinálták nekem,hogy barátkozzak bele jövőhétig
azt mondták 2 max 3 hónap alatt úgy lefogyasztanak mint a szar
Muszmusz
őt is hozod tapolcára?
bedobod a közösbe ugye?