Hali! Írtam mailt neked! Látom skoda pick-up gondolkozol nekem is az van imádom ha van bármi kérdésed skodrival kapcs kérdez nyugodtan ismerem minden alkatrészét és anyagi vonzatait!
Sziasztok! 1 kis segítséget szeretnék kérni. 2 napja vettem 1 eléggé leharcolt állapotú 99-es cr 250-et. Már elkezdtem szétborítani, de kéne hozzá egy szervízkönyv, nem tudja vki,hogy honnan lehet leszedni?Jah meg ha tudtok alkatrészeket jó pízé az is érdekelne(blokkba dugó hajtókar stb, meg hátsó futóműhöz a himbarendszerhez felújító cucc)
Segítségeteket előre is köszönöm
ez egy gyári Monster Energy Edition.
ez a kiadás tartalmazza a kerékagyakat, rugót, fekete idomszettet, matricákat.
és adtak még hozzá egy 3 fős mérnök csapatot is.
a könyvében meg az van, hogy ez már gyárilag tudja a whip-et. de ezt azért megkérdezem a mérnökötől mielőtt kipróbálom.
A felicia az jó Bár ha rajta a bódé és úgy teszed be a motort, nem tudom, h be bírod-e csukni a hátsó ajtót. Viszont ha nincs rajta, akkor több helyről is hallottam, h két motor is elfér rajta
én biztos nem agyalnák olyan pici autoban, szerintem a legjobb dőntés a hiace, transporter, vito, méret.
ha akarod 3 motor is bele fér összes cuccal egyetemben,sosincs többet hely problémád , bezárod nem is látszik mi van benne, ha akarsz tudsz benne aludni, és az utszéli gruppen szex is megoldhato benne..
Segítségeteket előre is köszönöm
Valaki dobjon már meg egy Enduro vagy/és egy Endurocross naptárral . Kiszel Tüncis nem érdekel ! Előre is kössz szép!
a Yamaha után EZ az a motor ami szóba jöhetne nálam.
Gratulálok hozzá és ?balesetmentes? crossozást vele
ez a kiadás tartalmazza a kerékagyakat, rugót, fekete idomszettet, matricákat.
és adtak még hozzá egy 3 fős mérnök csapatot is.
a könyvében meg az van, hogy ez már gyárilag tudja a whip-et. de ezt azért megkérdezem a mérnökötől mielőtt kipróbálom.
néztem erről is totalcaron a népítéletet
igénytelen,kimegy a világból,keveset eszik stb...
mindenki ezeket írta
szar csak nem lehet
1,8 dízel kell ebből
az 5-6 al elmegy simán
_up-3700212
reméljük még 1 hónapig nem adja el
ha akarod 3 motor is bele fér összes cuccal egyetemben,sosincs többet hely problémád , bezárod nem is látszik mi van benne, ha akarsz tudsz benne aludni, és az utszéli gruppen szex is megoldhato benne..
aztán ha rám halgatsz azt veszel amit akarsz...
Mér van rajta gyárilag Monsteres matrica?Tudom, hogy támogató stb, de futa Szép az a zőőőd kerékagy, nem láttam még ilyet.
a dobozos verzió...az jó mert úgy is leszedhető
kell alá 4 jó felni,szét kell matricázni és kész is