Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

monster energy kawi...

link
california, the place to be...

freestyle
tudom, viszonylag hamar el lehet érni a határait a gyári showa-nak.
az utolsó pár hónapban sokat szenvedtem a 07-es futóművével is. sosem mozgott úgy alattam ahogy kellett volna és ahogy jön a tempo, egyre jobban kiütközik a dolog. (valszeg az esésemben is benne volt).
meglátjuk ez milyen lesz.
honda cr 500 blokk eladó.A blokk szét van szedve így láthatod az alkatrészeket. főtengely felújítva, wertex dugó dobozában, henger felfúrva, hengerfej síkolva , a blokk egy-két helyen hegesztve van.csak össze kell rakni. A dugó volt 45.000ft +a főtengej felújítás 20.000+ a fúrás 20.000ft + a hegesztések.ha érdekel hívj.70/4541353
Én amennyire tudom nem valami fasza a futóműve,legalábbis a haveromnak nem jött be,nagyon kemény.Kivitte damianikhoz és 150 ajróért megcsinálta.
hehe, jo kis hely. en pl telen voltam utoljara sajna .... jovoheten kudom sx-et, srac kolcsonadja, mar alig varom
ma meg kesz lett asszony duca-ja, azt piritottam egesz nap, cegledrol elgurulgattam vele alapjaraton, hehehehe
fuzfo megy meg? arra sem voltam 21111 eve ...
Meg akik nem szeretik a kellemetlenséget...
Ezt kell csinalnije
azt mondják olyat csak profi versenyzőknek csinálnak....
Azt nem tudni.
Másnem el kell vinni valami szakihoz, aki megcsinálja.
Vagy venni kell bele valamit...
azzal...helikopterrel..
kérdés jó-e a futóműve......
atsz

igen, itthon. thx.

molnarzo

kösz
SZIASZTOK NEME TUDTOK GILERA RTX 125 RE GYUJTASRESZT TEKERCSET FONTOS LENNE HA VAN VALASZOLJATOK laszlohunorkozma@yahoo.com
ennek nincs is kormánya....

1ébként meg gyönyörűűűű
nem értem rá ma.
majd holnap nekiállok
itthon vetted?nagyon-nagyon szép,jó egészséget hozzá
remélem már teljesen összeraktad.
jah. monster energy limited edition
Azt, tudol még ugranyi Me, én má nem
Galussal voltunk kint Ferihegyen motorozni. Vissza raktuk a gumiszőnyeget az ugró elé. Remélem nem jön ki az a faszopó vadász hogy azt is szét csessze.
Írhattam volna magamat is előre. Így jártál Te még fiatal vagy könnyeben elviseled a kudarcot.
Traktor kormányt tegyetek fel
mennyi százezer dolcsit volt képük felajánlani versenyenként?
Úgy tudom, hogy a Honda és a Kawasaki versenyzett azon, hogy ki adhat motort neki. Aztán a Kawa a Monster Editionnal, meg egy pár dollárral megnyerte a versenyt.
Állítólag helikopterrel vitték ki neki...