tudom, viszonylag hamar el lehet érni a határait a gyári showa-nak.
az utolsó pár hónapban sokat szenvedtem a 07-es futóművével is. sosem mozgott úgy alattam ahogy kellett volna és ahogy jön a tempo, egyre jobban kiütközik a dolog. (valszeg az esésemben is benne volt).
meglátjuk ez milyen lesz.
honda cr 500 blokk eladó.A blokk szét van szedve így láthatod az alkatrészeket. főtengely felújítva, wertex dugó dobozában, henger felfúrva, hengerfej síkolva , a blokk egy-két helyen hegesztve van.csak össze kell rakni. A dugó volt 45.000ft +a főtengej felújítás 20.000+ a fúrás 20.000ft + a hegesztések.ha érdekel hívj.70/4541353
hehe, jo kis hely. en pl telen voltam utoljara sajna .... jovoheten kudom sx-et, srac kolcsonadja, mar alig varom
ma meg kesz lett asszony duca-ja, azt piritottam egesz nap, cegledrol elgurulgattam vele alapjaraton, hehehehe
fuzfo megy meg? arra sem voltam 21111 eve ...
Galussal voltunk kint Ferihegyen motorozni. Vissza raktuk a gumiszőnyeget az ugró elé. Remélem nem jön ki az a faszopó vadász hogy azt is szét csessze.
Úgy tudom, hogy a Honda és a Kawasaki versenyzett azon, hogy ki adhat motort neki. Aztán a Kawa a Monster Editionnal, meg egy pár dollárral megnyerte a versenyt.
Állítólag helikopterrel vitték ki neki...
link