Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ajádékot hoztál csajok ,homok .....................stb
Szia. Nem tudom, Galust kérdezd.
szeva világ járó lesz ujj pálya?
Pedig pont a személyszállító változatba fér be könnyeben , mert az első ülések mögött más a kialakulása, mint a tehernek.
Akkor valamit nagyon nem jól csinálsz.
Nem értem miért vagy ilyen érthetetlen. Nem kell koppig húzni sem csak annyira hogy a tetőbe ne érjen bele a kormány . Miután bent van vissza lazíthatod teljesen mert az első kerék lekerül az alsó padlórészre . Mint már írtam évekig egy Peugeot partnerrel hordtam a motoromat. Sőt még a fiam 85 -ös kx-e is befért mellé.
Na megpróbáltam az előbb ezt a berakást! Az enyém gyárilag 5 személyes de ebbe a fajtába kizárt hogy berakj egy 250 2t-t vagy egy 450 4t-t ! összehuzattam a telót de még így is nagyon sok kéne hogy beférjen! Teljesen nembírtam összehuzatni a telót vagy magasabb a padlója az 5 személyesnek mint a 2 nek? De a lényeg hogy ez megint egy szar megoldás!
voltunk tegnap az erdei bandázotoknál, egyszer csak véletlenűl oda keveredtünk..
mondjuk én a buszba csak betolom,1 spanifer középen a váznál aztán kész..telókímélés
csak befér,hogy ha Gabi évekig berlingóval szállította a kawát
Ja azt tudom, én is futón hordom! De szerintem hogy betudjam rakni tuti koppig kell huzatni! Kiváncsi leszek én erre! Elhiszem hogy befér ha írta olyan aki már csinálta, de ...
nem kell koppig összehúzni
amikor lekötöd a motort,futóra vagy akárhova,akkor is összehúzod a telót
nem lesz semmi baja
hat, a 100kg hoz meg a nyelgazhoz azert oda kell figyelni, hehe, de azert durva intervallum .....
Csak berakáshoz kell össze húzni, ha bent van kiengedheted.
És ettől hogy mondjuk 1-2 órán keresztül koppanásig össze van huzatva az eleje nemfaszul ki a teló? Csak mert normál állapotában nemfér be ez meg nemnagyon tetszik nekem!
ja ez gecijó
Ez jól néz ki

http://www.hasznaltauto.hu/auto/citroen/berlingo/citroen_berlingo
_1.9_d_sx-3629202
Igen de van egy trükkje. Mielőtt berakod a motort, az első telókat össze kell húzni spaniferrel.
Féreg, neked talán felicia van?
Mondom évekig azzal szállítottam a motoromat, és nem kellett kivenni a kereket.
berlingó is jó lenne,mert vannak nagyon jók,egész jó árban
de azt mondták itten páran hogy ezekbe csak úgy fér be hogy első hátső kerék ki
Vegyél citroen berlingót, vagy peugeot partnert abba tuti befér a motorod . Én is pár évig azzal szállítottam
450sxf ről van szó
"Most azért nálam gyakrabban, 6-7 óránként kell dugattyút cserélni, más versenyző meg mondjuk 30-40 órát is elmegy vele és semmi baja nincs. Ez nagyon számít, hogy ennyire megy vele az ember"
elég dúrva bazzeg

Németh Kornél interjú