Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Engem is basztak már átt, pontosan ilyen szituációba, még anno elsö mocimmal
Hát nem kellemes élmény
Az ilyen köcsög geciket felkellene tenni a netre olyan BÁV lista formára!Mér nem bassza szájba az annyát az ilyen "szerelő"Én vissza mennék hozzá és a fa testápolót vinném ajándékba! baseball ütő=FA testápoló
Nincs annak semmi baja. Az a dugó gyárilag olyan.
Nédde ecsém. Reggel hozta akkor mondom neki dugó,meg még ami jön. Aszongya,áááá nem létezik,most cserétek benne dugót,ahhoz ne nyújjá,csak leállt a gyerek alatt,azt nemindul,be szikra minden van. Anyáááám.Hívom gyere el azt lesd meg,dugó,meg még hajtókar is.Az nem létezik mondja hát most csinálták a mocikernél,mondom akkó vigyed vissza,áááá akkó má rendeljé bele ami kell. Na bammeg,sose vót ebbe új dugó,csak 20 éve
Akkior velem mi lessz? Mer én is szeretem a pináááááááát
Én úgy hallottam, a jövő pinája a segg, és a legszebb sex a homosex
Lassan má ez van menni kell kifele,picsán rúg a főnököm
Operáltasd át magad nőnek úgy akár szeretheted a szopást Maj legfeljebb azt hirdeted hogy szeretem a faaaaaaaaaaaaaaaaaaszt
Itt is,olvad,visszafagy,pöcsöm ki van má vele,sose tudod,mikó baszódsz hanyatt
Bár úgy lenne,kicsié nyomom Szopatós,néha ez,nem mindig élmény azt a szopásból több jut nekem,na ezé szeretem a pináááááááááááááááááááááátt
Ilyen geci időt inkább lenne tél hómeg minusz úgy legalább nem idegesitené az embert,de most elovad hétfőtöl megint fagy és majdesek megint.
Hülyére keresed magad minden napra van egy két teló meg motor generál stb. még könyvelőre is tellene!
Az eső esik itt az Üllői út környékén.
ezt akartam
Látom má eleven vagy! Ott is esik?
Az orális kielégités?
Ez az élet Babocsai néni
Akkor épp itt van az ideje,hogy a cég dunántúlra terjeszkedjen!Én meg autószerelő vagyok!
Utolag is de grat a géphez!
Autóalkatrész nagykereskedés gyári, és utángyártott cuccokat forgalmazunk. Vagyunk elegen , látod még aludni is jut időm:)
Gabesz, mint századírnok

Nem, mégse... a ruha nem stimmel
Ez igen!Mondom én,hogy tudsz Te élni!Megkérdezhetem,hogy mi az a tevékenység amit folytatsz,ha épp nem alszol vagy telefonálsz?És még egy,nem kell egy kisegítő munkatárs?