hello. nem tudja megmondani valaki h egy újjabb YamahaYz váltótengelyének az átmérője mekkora mert nekem egy régebbi tipusú van. 92'es elvileg, és csak 96'ostól lehet váltókart kapni és hogy az jó lenne-e rá...
sziasztok! ha már felmerült a téma,kétütemű krossz,és endurók váltójához mit szoktatok rakni,vagy mit ír elő a gyártó 4t motorkerékpár motorolaját,vagy direkt erre a célra kifejlesztett hajtóműolajat?
Sóskúton még csak kétszer voltam, jó régen, akkor motoroztam úgy 3-4 hónapja. Atom be voltam szarva tőle az első pár körben, és utána is csak módjával...Na, az ötlet jó, Dunavarsány után Sóskutat is megnézzük majd.
Halásztelken jó rég voltam..
De tetszett akkor. Barátom ott törte el a kulccsontját
Varsány? Még sose...
Vasárnap ha minden ok, akkor egy sóskút talán játszik.
Fotók jók, mert látom mit csinálok bénán.. meg hátha sikerül 1-2 kedvhozónak való jobbat is csinálni...
ja nekem is kell csavar az elsö tárcsához
csizmám már szar
nekem szarok a képek is meg a motortudásom is de leszarom
most nem megyek sehova mert elestem és fáj a lábam , ,
valaki öntse ki még a szivét , , , ,
Csavart én sem vettem. (Pedig kéne )
Csizmám a régi.
A hengerem sorsa aug. 19-e után eldől.
Mivel én csináltam a képeket Halásztelken tegnap, nem tudom bizonyítani, hogy motorozok. De újabban elég, ha én elhiszem, amit mondok
Most hívtak a hétvégére Dunavarsányba, állítólag jó pálya, Bandrás, te voltál már ott?
te sokkal jobban mész az tuti!
83-as Rm 125-be milyen váltóoljat ajánlotok?
Kb fingom sincs hogy milyet rakjak bele
Köszi!
De tetszett akkor. Barátom ott törte el a kulccsontját
Varsány? Még sose...
Vasárnap ha minden ok, akkor egy sóskút talán játszik.
Fotók jók, mert látom mit csinálok bénán.. meg hátha sikerül 1-2 kedvhozónak való jobbat is csinálni...
de elhasználtam ma párat munka közben.
csizmám ugyanolyan mint Bandinak.(király )
jó lenne már motorozni
csizmám már szar
nekem szarok a képek is meg a motortudásom is de leszarom
most nem megyek sehova mert elestem és fáj a lábam , ,
valaki öntse ki még a szivét , , , ,
Csizmám a régi.
A hengerem sorsa aug. 19-e után eldől.
Mivel én csináltam a képeket Halásztelken tegnap, nem tudom bizonyítani, hogy motorozok. De újabban elég, ha én elhiszem, amit mondok
Most hívtak a hétvégére Dunavarsányba, állítólag jó pálya, Bandrás, te voltál már ott?