Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egy rugóra jár az agyunk
Már nagyon kemíny vagyok azt szakadnak a csavarok
Honnan lehet venni a hátsó lánckerékhez felfogató csavarokat Cr 250 hez
ezt én is be akartam linkelni
Szíp estít zsiványok
És az rmx kb mennyit bír, milyen sürün kell felújítani, mert hallottam olyat hogy 2-3 év esetleg dugo csere. Szóval mi az igazság?:D
Ja az olaj,a full szintit jobban eszi mint az ásványit Kipróbálod,neked mi a jobb,mást nemtok mondani,mert egyik motor ilyen,másik olyan nem egyformán kopnak. Mint ahogy a pina sem
Minimál a butítás annyi,hogy lentebbről megy az RMX,meg lámpa,de nézz utána valahun
RMX ugyanaz mint az RM,a kawa ammeg nem kx,válogass teeeeeeeeeee magadnak
Szeva,olyasmi lehet,mert az enyém meg üresből ugrik nagygázra egyesbe,mint egy autómata Látni kellene,így lutris,enyémet például leszarom,legalább rajtnál nemfelejtem el gangba tenni
sziasztok! most akarok venni motort eltudnátok mondani a kdx250ről és az rmx250ről a véleményetek? köszi a választ, segítséget
Köszönöm...és te milyen olajat használsz bele full sintetic? én 10w 40 castrolt ..ill láttam h szerelsz is..olyan kérdésem lenne h találkoztál már olyannal az Rmz -nél h a 4.sebességet nekem rázós szakaszon nagy gáznál földobja 5.be..van aki azt mndja h reteszelés...te mit mndsz rá? köszönöm
Helló! Nagyon egyben van a gép! Kivel csináltattad az eloxálást? (telók, felnik, stb?)
Köszi jól vannak mindketten! A kissrác rúgja keményen a ház oldalát Én bírom nehezebben a megpróbáltatásokat, és a gyomrommal bajlódok. Elég nehéz mindenhol a maximumot nyújtani ideg nélkül, de mind1.
Nem,ez természetes
Srácok azt vettem észre h 2-3 motorozás után utánna kell tölteni az olajat az Rmz 250 -nél..az már gyürü lesz szerintetek?
Ne aggódj Matyiért, ő ingyen meggyógyul, de 6ezer a kománybefogó.

Semmi baja, péntek reggel cca. 50 perc alatt pattant ki az ágyból. Jobban mozgott, mint David Elsewhere.
http://www.youtube.com/watch?v...

Semmi baja, kimozogta azóta.
Ma összerakom a CeRkát, és sztem holnap este kimegyek vele a közelbe valamelyik pályára.
Nyáregyházán rontottuk a levegőt, szó szerint.
mondjuk úgy, nem volt túl sikeres a nap , nekem kb csak az orromban nincsen izomláz a hajam helyenként furán viselkedik mintha az se mozogna

Matyinak a fehéredésen kívül lett valami baja?
Annyira jobban megy az enyémmel, hogy a nagy élvezetben rákapott a repülésre, és meg se várta, hogy rendesen földet (folyóhomokot) érjen, már reppent is tovább. Csak nem egyeztettek előre a motorommal, merre... Motor balra le a homok alá, ő meg tova, a királydinnyék mezejére.
Első sárvédő megbicsaklott, elfehéredett, Matyi is elfehéredett, a kormányomból kiszedtem a gáz-fék körül másfél kiló vizes homokot, a kormánybefogók görbültek, tegnap helyrekalapáltuk, talán más baja nincs. A duplafalú alu 28-as kormány hihetetlen, mit kibír. Még ezt is, hogy Matyesz esés címén perszonalizálja a motort, féket bentebb-lentebb, a gázt kintebb állítja stb...
Melyik pályán voltatok?
CR komoly sérüléseket szenvedett, vagy csak átmeneti, könnyen gyógyuló zúzódásai vannak
És Mattty miért vált meg tőle azzal a szép íves dobással? összevesztek menet közben?

a konyhabútornak semmi baja csak én néztem meg közelebbről a homokos pálya szerkezetét lehet, hogy inkább korifelszerelést kéne legközelebb magammal vinni, mert a homok is nagyon csúszik
Most esik le. Mit csinált maga tegnap? Szétütötte a konyhabútort?
So-so. Fine, we could say... Hétvégén elmaradt a krossz, múlt csütörtökön Matyi egy válldobással földrevitte a CR-emet Gyálon, ezzel ipponnal jutott tovább a középdöntőbe. Éljen
éppen járni tanulok de legalábbis erősen megfontolok minden lépést/felállást/leülést
jól sikerült a tegnap
te hogy vag?
Jót. Mizzancs?