Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, képben vagyok, noha annyira nem szeretem osztani az észt... Azért ne siettesd azta gipszlevételt, persze nagykorú vagy, de sztem nem árt, ha rendesen hagyod meggyógyulni, elvégre nem hajszolnak a szponzori szerződések, nemde?!... Jólenne valami stabil optimális hely, ahol különös kínlódások nélkül jókat lehet csapatni.. Nagyok lennének az igényeim?...
neked má van alkarvédőd,nyugodtan jöhetsz moccolni,me berohadnak új csapágyak 28.nap után mán lökheted
vazze,mehetnénk de gipszben vagyok,kb 2hét és mehetünk egyet!még mindig old szkul páncélod van?
Vergődök mint disznó a jégen, mert mintha valami földönkívüli küldetés lenne összehozni egy valamirevaló motorozást, valahol mondjuk pestkörnyékén...
mi va,mi va mi va?
ezt 2szer használtam,még tök új,80ezreas kabát,kevesebbért nem adom
Jóestét kafferek... Mianagy stájsz? Fog motorozni mostanság valaki a közelben, vagycsak dumálunk róla, mint beszari német diszkópatkányok a ffi wc-ben, hogy hogyan fogják behabozni a legdögösebb csajokat, oszt amikor kimennek, akkor egymással táncikálnak a pultnál, pohárral a kezükben?...
Jó munkát,sok pízet Pápááááááás
Olyan rég dolgoztam,úgyhogy megyek megint ...pápá
Hej,mienk fullos bűrruha,protekciókkal,tudással,vérrel,izzadtsággal együtt,6 ezeré nem kellett a vatyerán egyikse,oszt van 4
GÁTVÉDER
40forint
Új neved mától a "GÁT"
az is eladható
ikeás jó szúrós
Erő legyen veled
Úgyis hozzátok tesznek,majd elengedlek,meg sanya tesóját,ja Faistot is,a többinek meg betartok,ahhoz még nagyon értek Utána rendezzük
Megint 2 hónap bünti?...na csákóóóóóóóóóóóóó
Nálunk is igy van ugyhogy kotrodok ,aszony letiltott a géprü,majd ha viszakapom jövök
Má a farkammal is próbáltam,vizet is adagol,hátha gyorsabban köt
Így mán minnyá jobb,me akkó arról a részről menekülök,mindenáron
.
Nem úgy van az,asszony szeme mindent lát,órabérbe csinálom,precíízen,mintha nagy meló lenne,azt hátha jobban sajnál majd
Én is igy vagyok vele és ugyse engem intenek le utoljára mert kört kapok az elsötöl az tutti
Hátba baszlak karóval, hogy nyekkensz ha nem húzod a gáááázt
Próbáld fackanállal