jaja, rájöttem miután elküldtem, csak régen irtam németül, meg azt sem tudom, hogy kell már 3 nyelvvizsga után. , most inkább a svéd meg a dán megy .
A munka nem is mindig jó, elveszi az időt a fontos dolgoktól. Mennék én kakucsra, csak Kememesterrel lehet elmegyünk földet hányni.
Szia kedves Nico!
hétvégén fotózok, de kakucson, mert valami keresztbecsúszós verseny lesz meló még nincs, de ez nem veszi el a kedvemet az "obdachlose" az hajléktalan nekem meg van hol laknom , csak munkám nincs, úgyhogy Arbeitslose vagyok
Tessék jönni Kakucsra nézni a csúsztatós embereket
én úgyis csak a második futamra fogok kiérni, mert családi ebéd lesz
Nagyon jó kezes motor és a nyomaték a pincéből jön. Nem régóta van nálam, de eddig egy álom. Alkatrész ügyileg nagyjából kompatibilis a Ktm-el szerencsére. endurora kicsit kevés a 4 sebesség de így is elboldogul. pályára is ki szeretnék vele menni van is egy ahol lakom.
mi is az a napi licens? nem vagyok olyan jártas ezekben.
hat most nem vagyok otthon de ha jol tudom endurocrossban van napi licens is amatroben meg ha rendez Norbi haver ismet Nagytarcsan versenyt ott is 3oszt ban
Köszi jól van, pörög, mint mindig.
Sajnos a hétvégén még nem tudom mi lesz. Nagyon utálom ezt, hogy 1 hétvégén több program is van, ahova szívesen elmennénk. Te gondolom ott leszel.
grófúr
A munka nem is mindig jó, elveszi az időt a fontos dolgoktól. Mennék én kakucsra, csak Kememesterrel lehet elmegyünk földet hányni.
hétvégén fotózok, de kakucson, mert valami keresztbecsúszós verseny lesz
Tessék jönni Kakucsra nézni a csúsztatós embereket
én úgyis csak a második futamra fogok kiérni, mert családi ebéd lesz
Terveztem motozást is, de még nem szóltak vissza, hogy mikor mehetek a moccért.
mi is az a napi licens? nem vagyok olyan jártas ezekben.
És te jól vagy?
Még a hétvégi program nincs eldöntve, de ha tudok fényképezek.
Sajnos a hétvégén még nem tudom mi lesz. Nagyon utálom ezt, hogy 1 hétvégén több program is van, ahova szívesen elmennénk. Te gondolom ott leszel.
Zolika hogy van? Hétvégén jöttök Kukucskára?