Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem mondhatom el
(annak, hogy süt a nap és jóóóidőőő van és egyáltalán )
te ma reggel is csalánra pisiltél
Maga meg minek örül már megint?
Jóreggelt
Hát ha valaki szeret endurozni annak nemszámit Volltam én már Erzbergbe is és tök jó volt
Víz, villany elzárva, körmötökre vigyázzatok... Jóéjt
Úgy legyen!A további jó éccakát Az uccsó kapcsikolja le a villanyot,me
Akkor eddig ezek szerint szerencsés voltam, nekem a gyári dogokkal sosem volt bajom.. Persze 14 évente motorozom egy kicsit, abba sokminden nem megy tönkre, mer válogatós is vagyok, mindenfélét nem vásárolok össze... Mindegy, valahogy majd lesz..
Van forrás,saját cíg Gyors,jóóó .A gyári dolgaim meg szíthullanak mint a fos .Erről meg nem tehetek .Sokszor jobb a sufni tuning,sajnos.
Tudod, nálam kispénz, kisfoci, így nem szeretném, ha egyszercsak a gázbowdenen húznám a blokkot magam után.. Gondolom futottál már bele ilyen problémába, hol szerezted be a csapágyakat, van valami megbízható forrás? Bár nekem a gyári, hogy lehet tételesen vásárolni, elég szimpatikus, problémamentes..
JAAAAA,csak annyi?Mit számít az ,de kényesek vagytok ,nekem kettészakadt ,észre se vettem ,sőt jobb volt a moci .Kicsire nem adunk,nagy meg nem számít
Bakker, hol jársz Te, nekem nem blokk bajom van, azbaszna be mégcsak, mint mókusnak az erdőtűz... Keme Úrral szinkron problémában utazunk.. Lengővilla lötyögés...
Ukránt ajánlom Digi mienk is, ideesik pont a nyomvonala Blokkot meg tedd ládába,azt rázd össze,majd lesz valami
UPC kábelem van, a csomagot ne kérdezd, nekem csak úgy jön...
Mmint az én motorom? Már azis sikerélmény, hogy nem kell szettben rendelni.. Nembeszélve arról, hogy ehhez még a patkányomtól is kéne pénzt visszahúzni... Holnap utánaérdeklődök egy szerb vonalnak...
Gépe kísz van,vagy mint enyim, asse tudom hol van
Comedy centralon South Park... Az egyik legkomolyabb...
Te írogatsz mindenhova
borso is hun van,tán elment éjszakai vagontakarítónak?
Most én se annyira érzem valakinek magam...
Csak TE, meg a többi leskelődőőőőőőőő .Nincs téma?
jaja, nincs itt rajtad kívül SENKI
E N Y I M A T O P I C K K A
Kájberbíbek van
el tudom képzelni mit művelhetnek