Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vazze ez nem semmi, és a gumi aminek ott kellene lenni védeni az hol volt,,?
Helló
Próbálkozom, de még nagyon nem megy ez a fotózás.
Adott neki a lánc De azért látom műkszik a fényképező masina mert olyan képek lettek róla hogy megtudnám számolni az atomokat a lengővillán
Semmi streetfighter semmi, csak egy sima villabefogó egy kormánybefogóval ( magyar árakban a kormánybefogó 25ezer, a villát meg nemtom de az egy másik 30 legalább ) .
Hát én úgy csinálom, hogy veszek 1 pár cuccot, megy amerikába 1 haverhoz és ő feladja az egészet 1ben ajándékként és így nuki vám De szerintem így is lesz vagy 15ezer a posta, de már most is két felé megy mert 1 másik haver is vett onnan cucokat. Az idő pedig... nemtudom 2 hét max.
Ma megrendeltem hozzá az összes csapágyat szimeringet 25 rugó . Egyenlőre ugrott az új idomszett és a matrica szett is. Majd az lesz a következő projekt.
még jó hogy szétszedted
De rajta volt, csak alul nem láttam hogy elvan kopva ,és így szét baszta.
vagy lehet itt nincs is
Csá
elég durva
a láncvezető gumi nem volt rajta?
No kérem igy nézz ki a lengővillám, így elkoptatta a lánc
mert ezek a motorok már csak avval mennek,
dejot motoroztam ma is, csak egy éhes szikla leharapta a hátsofék pedálom végét,, a kis moho,meg egyszer ma is nekem jött egy bohokás fa egy felfelébe elém ugrott, és kiverte a kezemböl a kormányt,, nem birnak magukkal ezek a tavaszi fák, meg vannak hűjűlve,
Teee!
neked mennyi benzined lesz? Mindent arra akarsz költeni...
CsŐ mindenki... Mit látok, csökken a keménymag induló létszám?! Ez streetfighteres cucc? vagy mitől különleges?
én biztos hogy benzinre költeném azt a 25 ezret,
mennyibe jön ki a posta? és mennyi idö alatt jön le a cucc ha ebayrol rendelsz?
Jah, ha kell valakinek valami kis apróság vagy valami ami nincs itthon, de az ebay.com -on van akkor irjon, mert jön nekem onnan csomagom és akkor több felé szétdobhatnánk a postát!
Ha kell akkor megrendelhetem... amerikában van /pill és onnan úgyis jön 1 "kisebb" csomagom
Nem!
Elküldöd postán?
Nagy gondban vagyok... szerintetek megér ez egy 20-25 ezret?
Szerintem nem tudom!
Szombati nap Monoron leszek a versenyen!Vasárnap meg lehet, hogy Kőszárhegy edzőtábor!
Vagyunk olyan jóban, hogy ingyen megmondja, szerinte mi a baja, és vagyok vele olyan jóban, hogy természetesen megfizessem, ha meg is szereli (ha kell)
Szívesen kifizetek egy normális összeget normális munkákért, ha az én "tudományom" végetért, nem vagyok paraszt, akinek minden tegnapra kell, de ne ingyen, hanem olcsóbban...
Csö emberek. Megrendeltem ma a lengővillához az összes csapágyat szimeringet 25000ft be fog kerülni . Na jó indulok Siófokra este vissza nézek .
1-es 2-es vagy x ?Vagy tipp mix pízé?