Öregszek Ehhez meg vót minden okosság régről,olyat ússe csinász újból.Kereket elbasztuk,ez az még nem jött meg.Legalább lesnek,hogy lehet menni ócskával. Nem az évjárat számított sose, főleg itthon
Hondánál,engem is szívatott meg a power kiscsapágya,pedig új lett betéve.Minden elromolhat ami működik,sőt...Csak tunni kell mihez kell nyúlni Sokszor én is beszopok,pici dolgokkal Me olyan okosak vagyunk pont arra nem gondolunk Röntgen kéne mint embereknek,semmi bajunk nem lenne.
Nincs 4 üzemórája, hogy minden csapágy és szimmering vadonat újra lett cserélve. De holnap úgyis lehúzom a hengert, szépen leveszem a dugót, és majd meghúzogatom a hajtókart.
Szép motor, jó motor, nagyon fogom majd szeretni, ha végre semmi baja sem lesz.
Pici dobozokban van megint,igy Monor kimarad,nem jött meg se cső,semmi.Új projekt van agyunkba,szítdobtam megint,addigra meg meglesz minden új,nem cigánykodok vele,má meguntam.Új vagy semmi.Figyu oda szép motorodra,kár lenne érte. Szerintem hajtókaros,vagy csapágyas valahol.
Neeeeeee, kuuuurva jó kép, mindig röhögök rajta! Mondtam, bazeg, én MEGVENNÉM ezt a motort, így, ezzel a design-nal
Elméletben már tudunk dugni.
Szép motor, jó motor, nagyon fogom majd szeretni, ha végre semmi baja sem lesz.
ezért kérdeztem,hogy jönnek e mostis
Várom tanácsodat!
Szombatra még jó eséllyel le tudom mondani a rokonlátogatást, és akkor kinézek Monorra, és vetek egy kutató pillantást a motorodra, ahogy tanítottad
De nem kisf@szú
Azért odaadnám a fitymám egy 2009-es KTM vagy TM krosszért...