Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy ha nem jutok semmire a gépemmel pénteken, szombaton elviszem Monorra futóval, mert Bajner megígérte, hogy megtippeli, hogy mi baja.
Má nincs rajta,dobozokba van pócon.Reggel megin szísszedtem.Nem eladó EMLÉK!
Öregszek Ehhez meg vót minden okosság régről,olyat ússe csinász újból.Kereket elbasztuk,ez az még nem jött meg.Legalább lesnek,hogy lehet menni ócskával. Nem az évjárat számított sose, főleg itthon

Neeeeeee, kuuuurva jó kép, mindig röhögök rajta! Mondtam, bazeg, én MEGVENNÉM ezt a motort, így, ezzel a design-nal
hogy hogy lecserélted a újabb teknikát?
Bocs a képé,Faist kérte,de már NEM AKTUÁLIS!Csak ő még nem látta
Ez tény. De most már elég a szöveg
Elméletben már tudunk dugni.
Ilyen,demá nem ilyen
Hondánál,engem is szívatott meg a power kiscsapágya,pedig új lett betéve.Minden elromolhat ami működik,sőt...Csak tunni kell mihez kell nyúlni Sokszor én is beszopok,pici dolgokkal Me olyan okosak vagyunk pont arra nem gondolunk Röntgen kéne mint embereknek,semmi bajunk nem lenne.
milyen?
Nincs 4 üzemórája, hogy minden csapágy és szimmering vadonat újra lett cserélve. De holnap úgyis lehúzom a hengert, szépen leveszem a dugót, és majd meghúzogatom a hajtókart.
Szép motor, jó motor, nagyon fogom majd szeretni, ha végre semmi baja sem lesz.
Hú,de lemaradtá,már 2 hete lassan eladtam,együtt a kdx-el Egy helyre mentek Honda van mán csak
mult hétvégén kinn volt egyik barátjával a tatai pályán
ezért kérdeztem,hogy jönnek e mostis
hova?
tojj már egy képet kawáról
Hétvégén jöttök ki srácok?
csika majd pls nézzé be a kawa forumba
Várom tanácsodat!
Pici dobozokban van megint,igy Monor kimarad,nem jött meg se cső,semmi.Új projekt van agyunkba,szítdobtam megint,addigra meg meglesz minden új,nem cigánykodok vele,má meguntam.Új vagy semmi.Figyu oda szép motorodra,kár lenne érte. Szerintem hajtókaros,vagy csapágyas valahol.
Áhh, nincs időm foglalkozni vele a munka mellett, holnap délután/este lesz időm folytatni. A CR/CRF fórumban van a helyzetjelentésem.

Szombatra még jó eséllyel le tudom mondani a rokonlátogatást, és akkor kinézek Monorra, és vetek egy kutató pillantást a motorodra, ahogy tanítottad
Zsidó TM-es! Kemííííííííny! Mi van má motriddal?Én megin szarrá szedtem, kimérem a cigányoknak
Maradna ott még bőőőőven így is
De nem kisf@szú ...hanem zsidó
Oszt kisf@szú lenné?Egy TM-é?
Ugye, hogy ugye.
Azért odaadnám a fitymám egy 2009-es KTM vagy TM krosszért...
Szinte gondoltam, hogy valaki megfordítja a piszkálódásom!
Azt hittem a selejt TM-eket KTM-nek, ugye Kuka TM