Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem akarlak elszomoítani de, mégis csal szét kell szedned a blokkot ...mert ezek nem csinál6ják ezt a kattogást ...sajnos

Én is így vettem az EXC-t...35-ös helyett 50-es alapjárati fúvóka ...én meg csodálkoztam rajta hogy ha lépésben megyek is 10 l-t fogyaszt
A főfúvókám 430, az alap 35, a tű a harmadikban volt, levegő a részletkérdés, kb. 2-re volt nyitva. Úszószint mérésére nincs eszközöm. A membránt leszedem és megnézem, de elvileg jól raktam vissza.

Mit értesz elbaszás alatt a szirmoknál?
szia(sztok)
Uha, na aszongya,Főfúvóka 420,alap.alapjárati 35 alap,a tű 3.rovátka,levegőcsavar,1,3/4 re kiteker,15.0mm üzemanyagszint a hogyírjam,gyűjtőedény tetejétől mérve.Ezek az alap dolgok.Ha minden fasza.A membrán kitámasztó szirmaihoz nem nyúlt senki,ha elbaszták,az is tud ilyet csináni
hy kakukk úr szia mindenki
figyu ha már ugyis ízekre szeded a gépet,nem megyünk Kakucsra egyet?
helló,belló
A karbin nem látszik sehol, milyen. Csak az, hogy Mikuni, és hogy TMX. Ahol a manual mutatja, hogy a karbi kódja megtalálható, ott egy szál betű sincs.
A manual TMX11C-t ír, de kimegyek inkább, és megnézem.
Mennyéki az a biztos,oszt ir le iddddddddddddeeeeeeeeeeeeeeee
megnézem a manualban, vagy kimegyek és leolvasom...Megbántóska
?Keme? Mi a porlasztód kódja,sértődőske?
Tsááá,kellemes magömlést
ezt meg se hallottam
vagyis..meg se olvastam

pííísz
na menek
11 felé jövök...ha még nem a pizsiben durmolnátok...
csao
ájbíbek
Enyim is ferde,lövell, mint a vezúv
Kicsi nem számít
Sanyiii...kikapóól
Kem,menj el egy szerelős tanfolyamra,isten bizony besegítek,csak,ne mááááááááááááááááááááááááááá
ehh, mindig elfelejtem, hogy ez a baromkodós fórum, nem pedig az, ahol segítségre lehet számítani
06204300801 csegát felhíjod nála van lefotózza,vagy mittomén.Asszem 2003-as WP.
Miért, a Pizzai toronynak okozott?
már gondoltam rá...