naná hogy nem jött meg a motor ma se..
holnap mennek érte..jó esetben szombaton átvehetem..de lehet csak hétfő
13. án lesz 1 hónapja hogy megrendeltük...
Ha azonos a karbi, tuti jó bele. Le kell mérni a tűszelepet hosszra, átmérőre, hátha jó. Próbáld meg kialkudni, hogy postázza, belepróbálod, és ha jó, fizeted. A postaköltséget be kell nyelni, és mindenki boldog lesz.
Üdv emberek!
Valaki tudna segiteni?
Az a helyzet hogy túlfolyik a karbiból a benzin, szétlett szedve tűszelep elvan kopva. (Yz 125)
Viszont külön nem adnak sehol külön tűszelepet, hanem csak komplett karburátor felújító szettet, ami horror.
Itt a képesmotoron találtam egy tűszelepet, DT-be volt, de azon is mikuni karbi van, és azt mondja a srác jó az YZ-be is.
Szerintetek?
jaaaa durva ami itt van motor szempontbol kinai gyartmanyok pl a Honda itt -Tonda Yamaha-tamada stb szetek hasonlit egy kicsit de ko aruk meg 500dollar stb
hu az kemeny durva te legalabb otthon vagy es igy is keves az esely a le jutasra en meg csak kepekbol gazdagothatok egyutt erzek ambar lehet le ersz nem?
Hidd el én is szomorú vagyok, sőt
Bár az egyik srácnak a barátnője is dolgozik 2-ig, de mire hazaér, meg elindulunk és leérünk, lenne 3 vagy fél 4 is, annak meg nem sok értelmét látom.
Szia
Úgy néz ki a srácok mennek, én sajnos 1-ig nyitva kell, hogy legyek. Egyenlőre nincs kivel elmenjek
Ha mégis sikerül elmennem, akkor biztos csinálok pár felvételt.
elszaladok, kimozgom magamból a sok felszabadult boldosághormont