Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

cija
elszaladok, kimozgom magamból a sok felszabadult boldosághormont
ilyen szép lett(em)
már csak a sárvédő hiányzik
naná hogy nem jött meg a motor ma se..
holnap mennek érte..jó esetben szombaton átvehetem..de lehet csak hétfő
13. án lesz 1 hónapja hogy megrendeltük...
én próbakörön voltam
hát jah... majd akkor hétvégén szétszedem vagy nemtudom
1500ft mire postával visszaküldeném minden annyit nem ér az egész
Ha azonos a karbi, tuti jó bele. Le kell mérni a tűszelepet hosszra, átmérőre, hátha jó. Próbáld meg kialkudni, hogy postázza, belepróbálod, és ha jó, fizeted. A postaköltséget be kell nyelni, és mindenki boldog lesz.
Üdv emberek!
Valaki tudna segiteni?
Az a helyzet hogy túlfolyik a karbiból a benzin, szétlett szedve tűszelep elvan kopva. (Yz 125)
Viszont külön nem adnak sehol külön tűszelepet, hanem csak komplett karburátor felújító szettet, ami horror.
Itt a képesmotoron találtam egy tűszelepet, DT-be volt, de azon is mikuni karbi van, és azt mondja a srác jó az YZ-be is.
Szerintetek?
Na mi ez a pangás, vademberek
Hát nem irigyellek
soha nem latot maarkak vanak itt ja es helyi marka Kabul motor az az asz majd jon gepep rakok fel fotokat
jaaaa durva ami itt van motor szempontbol kinai gyartmanyok pl a Honda itt -Tonda Yamaha-tamada stb szetek hasonlit egy kicsit de ko aruk meg 500dollar stb
Szerintem tuti lesz! Mindenki ki van már éhezve egy közös motorozásra meg bulira
es holnap motor kiallitas elso amin nem leszek ott,borzalom de a Nemeteknel kesobb lesz lehet azt ell csipem
Upsz, akkor rosszul emlékeztem. Lesz még verseny, meg pár fórumos buli is szerintem
es sport motor motorozas go go 3lesz idden?
de igy lesz sok verseny tervben van 2VB verseny Enduro es egy Cross,hazai verseny abbol 1versenyzot szponzoralok 1versenyet meg ami jon
julius vegen megyek csak haza 6honapos a szerzodes so eleg sok versenybol ki is maradok de marad meg halla
Ebben igazad van, hogy neked csak a képek jutnak, de ne aggódj, hamar itt lesz az a június. Szombatig még van pár nap, addig még bármi lehetséges.
hat igen addigra mar majdnem vege a futamnak is
hu az kemeny durva te legalabb otthon vagy es igy is keves az esely a le jutasra en meg csak kepekbol gazdagothatok egyutt erzek ambar lehet le ersz nem?
Hidd el én is szomorú vagyok, sőt
Bár az egyik srácnak a barátnője is dolgozik 2-ig, de mire hazaér, meg elindulunk és leérünk, lenne 3 vagy fél 4 is, annak meg nem sok értelmét látom.
Ezt szomorúan hallom!
Szia
Úgy néz ki a srácok mennek, én sajnos 1-ig nyitva kell, hogy legyek. Egyenlőre nincs kivel elmenjek
Ha mégis sikerül elmennem, akkor biztos csinálok pár felvételt.