Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt hagyunk magnak mert látom még az álló fába is beleköcc, ha áll még 1általán
milyen szósz nem főztem ma semmit
csak rétest sütöttem
mit csinálok veled?
Jobb,ha te se szósz máma mama
én nem tudok róla, de csak szól
Látom megy a banzáj
Szóval veled nyomja,aha
Jön ő még a mi juccánkba
átkeresztelkedtél
Hát má ott,baszogatnak egy tűgörgővel,memmérni se tujják,asszony is okos,meg még áááááááááááááááááá,minnyá kivverem a bohócot
milyen másokkal, Tamásokkal
mer' egy undok dög vagy és mindig szórakozol másokkal
Nem akadtam horogra,csak a szélit rágtam le
te vén ...., hol vagy megint tevén....?
Ma ezzel a gonosz tervvel a fejemben keltem fel, hogy alaposan belédkötök, sejtheted. Be is dobtam a csalit, hogy "jaj-jaj, légyszi segítsetek, hogy kell úszószintet mérni, mert nem tudom, jó-e", és ráharaptál.
Lelkesek vagytok meg minden,szeretünk is benneteket,de azé öreg rókákat nem kéne sapdába csalnyi.Úgyis leharapom a lábam azt tovább megyek Segitek Jenő,csak ne kóstolgass
Nekünk meg nem csapódik az orrunbka egy leszálló Boeing a barátainkkal szemben.
Mi nem mossuk a pelenkát,ha kakás lesz,hanem kidobjuk me büdös
Oké, félreérthető volt, félre is értettem. Akkor térjünk ki arra a részre, hol van az, amikor én hitetlenkedtem, hogy van egy gyűrűs dugó a 250-hez?
Nézz magadra, te is egy, egy gyűrűs dúgó vagy, nem?
Nem aszontam okoska,furmányos dugó és ezer éve nem láttam 2 gyűrűset.Lehet olvasgatni vissza,ezé kapol 2 köröt 4-en
Hogy, én alig láttam 2 gyűrűs dugót,mikó mi cssak 1 gyűrűset használtunk 250-be.Irtam a céjer fórumba. Erre ááááááááá
Tisztázzunk valamit.
Te hitetlenkedtél a CR fórumon, hogy micsoda csoda, hogy a 250-es dugón két gyűrű van. (pedig az a gyári) Az szóba se került, hogy van olyan dugó IS 250-re, amin egy gyűrű van, pláne hogy én ezt nem hinném el.
BV nem...BM igen