Én angliából hoztam, de kitudja, lehet, hogy odahajózott..
Csak megtetszett, hogy milyen makulátlan.. Nem akarlak kérdésekkel zaklatni, elég, ha tőmondatokba leírsz róla mindent... Viccelek... Különben is ránkküldenék az admin-t, hogy motorokról pusmogunk...
Vagyis? Mi a jajj? Nagyon karcmentes a vas, mikori évjárat? Sokat használtad? Remélem nem baj, hogy a motorról, és nem a csajokról kérdezlek egy motoros oldalon?!...
Mondjuk a piaci érték mindig ott van, jó esetben pofátlan ajánlatott nem kapsz. Viszont aki egyébként lehet sokallná az árat és nem hívna, mégis megteszi, a kocka pedig fordulhat. Nem egyből az árat kérdezi, érdeklődik, volt időd elmondani 20 mondatott a gépről, kap egy pillanatnyi első benyomást, kíváncsi lesz. Esetleg az is meglehet magasabb árfekvésben gondolkodott, és azért nem hívott volna. Ki tudja kinek hogy kattog az agya.
én még életemben nem hívtam fel olyat amihez nincs ár írva.attól nem lesz több pénzük ha nem írsz árat.így legalább csak az hív akinek van rá annyi pénze,jobb esetben
Sziasztok!
Nekem eddig motor eladás terén az a tapasztalatom, hogy könnyebben megy ha nincs ár megadva. Nem tudom miért, nem értem, de mégis akkor mindig hamarabb elment. Egy próbát megér…
EF-07-et nem próbáltam, csak 05-öt, azzal teljesen meg vagyok elégedve, nem nagyon vettem észre különbséget a C-sekhez képest...mondjuk ha megjönnek a többiek ők biztos fikázni fogják hogy kukába való szar a FIM-es gumi, de nekem ez a tapasztalatom...biztos fakezű béna állat vagyok...
koszi!
a helyzet az,h meg tudom kimelni, hogy ne kelljen 10km-eket aszfalton menni, de volt szar deestone gumim, amit a motorral kaptam. megforditottam a forgasiranyt, hogy fogjon, de kizarolag (!) homokon hasznalva lekerekedtek az elei 2tank benzin utan
szal remelem a C12 nem ilyen, de mashol is hallottam h az EF-ek sokkal kopasallobak. kerdes h mennyivel fog jobban a C12?
Mire vagy kíváncsi? Írtam róla egy beszámolót egy hete kb, de az oldalra valamiért nem tették be. Megvan elmentve, ha gondolod átküldöm….