Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fel sem értél
220V
Téged már nagyon meg kellene b@sz@tni valakivel ....van itt egy kisgyerek bicóból kerékküllő, ha beszáradt a bré akkor ezzel ki tudod piszkálni
Tegnap mondta kollégám:
nem eszik kukoricát, mert akkor szeme lesz a barnamacinak
Kb.
Orálisan is meg vizuanálisan is
Azt mégis hogyan gondoltad? Fejbekúrod egy központi gátlóval? Vagy feldugod neki az egyik telószárat?

Az életnek sajnos rossz a koreográfiája.. Őszinte részvétem...
Futóművel basztathatlak?
Bukót is úgy kell felvenni...
a maradék részt pur-al kinyomni
nem fog lötyögni
Ahogy lemenetem helyre billenettem!
Aha, ki kellett támasztani az agyamat púúúúr habbal mert nagyon lifegett a fejembe de, most már reditúrész vagyok
Ciao.
Fejed? Helyrebillent?
Részvétem Solidcat!
Vasárnap 10re mondtam öregnek, hogy megyünk!
Éjtem. Lemaradtál
Solidcatnek-nejének ment el anyukája...
Részvétünk.
Csáó Mucsáccsók
Többen részvéteznek Csika-éknak... De hagyjuk, valszeg nem erről olvasnának, ha ide jönnek... Akko vasárnap menjünk akko?!
Vasárnapra hozzá a bogyóból akkor!
Csikko mi? Ezt nem értem
Csak tréfálni próbáltam a "melegedéssel", mókamikikapszulát reggeliztem, és még nem ment ki a hatása.. Szombat biztosan nem jó, mert elvben a www.oromautozas.hu-n teszek veszek... Mi történt Csikko Chiodiéknál?
Terepszemle:
szada
Hát max egy talicska homokot otthagyunk nekik.
Ők profik voltak, ők sokat túrnak, azért került sokba!
Ha nagyon baszogatnak ott elől, majd hátramegyünk más részekre, van ott hely busásan.
Vagy bemegyünk a medvékhez
Öreg maradi- még a 2t-t nyomja most is, nem hiszem, hogy melegedne.. mondjuk a felmelegedés globális..
Nem lesz időm kimenni, de Veresegyházán főút mellett valami új szervízben van- oda beszaladhatsz hozzá, szombaton is bent lesz 2-ig/én akkor a motorcserén fogok dolgozni, aznap át kell adni
Solidcat részvétem
Sziasztok