C12 volt, homokon-sárban jól működik, viszont ha keményebb talajon is mész vele, ne adj' Isten véletlenül aszfaltra is kitévedsz vele, akkor _nagyon_ gyorsan (=néhány 10 km) legömbölyödnek az élei...úgyhogy én az EF-07-et venném (ha ilyen árkategóriában nézelődsz, gondolom számít az is hogy mennyit bír ki a gumi - és az EF-ek ezen a téren nagyságrendekkel körözik le a C-sorozatot)!
Napot mindenkinek ! Nem mondtam a multkor de most felajánlom a segitségemet gipszkartonbol ,ha megvannak a motyok szolj és elmegyek megmutaom hogyan kell felrakni ,és van célszerszámom is hogy ne szakadjál meg a gk tartásában.
szevasztok!
eddig nem irtam ide, de egy kis segitseger lenne szuksegem!
a tema: hatso-gumi-vetel
foleg homokon motorozok, akkor EF-07 vagy C12?
azert Mitasban gondolokodok, mert jo az ar-ertek aranya. a 2 mintazat hasonlo, az EF-7 az FIM-es, gondolom alacsonyabbak a butykok, ellenben kapni 140-esben is!a C12 cross,de az csak 120-asban van!
tapasztalat esetleg? vagy szoba johet mas marka is, ha nem sokkal dragabb...
elore is koszi!
Szewa ! Az APÁM azt mondta, hogy itt választ kapok 1993-as Honda CR 125 elsőtelójába szárankent, mennyi olaj köll? nááádzson sziiipen köszönöm, ha lészen válasz
http://www.kepesmotor.hu/kawas...
Mi újság motor-fronton? Nincs érdeklődés a zöldikére?
eddig nem irtam ide, de egy kis segitseger lenne szuksegem!
a tema: hatso-gumi-vetel
foleg homokon motorozok, akkor EF-07 vagy C12?
azert Mitasban gondolokodok, mert jo az ar-ertek aranya. a 2 mintazat hasonlo, az EF-7 az FIM-es, gondolom alacsonyabbak a butykok, ellenben kapni 140-esben is!a C12 cross,de az csak 120-asban van!
tapasztalat esetleg? vagy szoba johet mas marka is, ha nem sokkal dragabb...
elore is koszi!
Én eddig azt hittem pont az a jó...