Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ismerős a sztori, én pont ugyanezzel a módszerrel árultam a 625-öst...mondjuk kellett is hozzá majdnem egy év hogy megvegyék...
Habár az apriliámba azt hiszem 4 dl-t raktam és az valamivel kisebb volt
az létezik, hogy egy szárba kell 0,56 l vagy a kettőbe kell együtt ennyi ( bár az szerintem kevés lenne) de igy meg soknak tűnik
Ha eladtam csak akkor tudok cserélni ,mert egyébként kevésért számolják be ,ez meg nem szar,majd elmegy addig nyomom vele.
Végleg vagy ideiglenessen?
Akkor nem nagyon lesz mostanában motorcsere...
Nekem is gyorsan el kéne pattintani a pályagépet:
http://www.kepesmotor.hu/kawas...
Érdeklödö már volt csak vevö nem
Részvétem Solidcat!
Szeva!
Mi újság motor-fronton? Nincs érdeklődés a zöldikére?
Heló !Kösz az infot rángatásügyileg megprobálom .A Mézem még megvan? Bugyira szeretnék menni ,oda elhozhatnád ,igaz dögrováson vagyok még ,de remélem vasárnapig kiheverem
C12 volt, homokon-sárban jól működik, viszont ha keményebb talajon is mész vele, ne adj' Isten véletlenül aszfaltra is kitévedsz vele, akkor _nagyon_ gyorsan (=néhány 10 km) legömbölyödnek az élei...úgyhogy én az EF-07-et venném (ha ilyen árkategóriában nézelődsz, gondolom számít az is hogy mennyit bír ki a gumi - és az EF-ek ezen a téren nagyságrendekkel körözik le a C-sorozatot)!
Napot mindenkinek ! Nem mondtam a multkor de most felajánlom a segitségemet gipszkartonbol ,ha megvannak a motyok szolj és elmegyek megmutaom hogyan kell felrakni ,és van célszerszámom is hogy ne szakadjál meg a gk tartásában.
szevasztok!
eddig nem irtam ide, de egy kis segitseger lenne szuksegem!
a tema: hatso-gumi-vetel
foleg homokon motorozok, akkor EF-07 vagy C12?
azert Mitasban gondolokodok, mert jo az ar-ertek aranya. a 2 mintazat hasonlo, az EF-7 az FIM-es, gondolom alacsonyabbak a butykok, ellenben kapni 140-esben is!a C12 cross,de az csak 120-asban van!
tapasztalat esetleg? vagy szoba johet mas marka is, ha nem sokkal dragabb...
elore is koszi!
Az ilyen esetekre ajánlom az alábbi táblát:
Már az is baj ha hosszúak az ember ujjai?
Én eddig azt hittem pont az a jó...
Erre a kérdésre a CR/CRF fórumban közel százötször linkeltem már be Bill Haynes könyvéből az ide vágó oldalt.
Búcsúzom mára, további jó fórumozást
Szewa ! Az APÁM azt mondta, hogy itt választ kapok 1993-as Honda CR 125 elsőtelójába szárankent, mennyi olaj köll? nááádzson sziiipen köszönöm, ha lészen válasz
Valamit mégis jól csinál, ha ő a főnök
na még az kéne randa pókujjú ember hosszú, mint a vonatfütty és kb annyi értelem is szorult belé
Miért, tapizik
Ja...ismerős...nálunk is azért nem lehet(ett) sokminden, mert nagyszülők nem engedik (engedték)...
akkor még mindig tapitóközelségben lenne azt is lehet kívánni, h minél messzebb legyen ettől a munkahelytől