Ez az átöltözés gyanús... Régen a Nőkért volt oda... Bár lehet, halad a korral... Valamikor kimehetnénk pofavizitre, meg télleg feltérképezni a dolgokat.. A múltkori mutatványért 50-100ezer ft volt a letét a csapatnak..
1000000 %... ! Ha lenne rá türelmem, meg kapacitásom, visszakeresném... Én rémálmaimban sem foglalkozom suzukival, bocs minden suzuki tulajtól, Kawám is csak véletlenül lett.. Tudod, azok a hülye elvek.. Bár emiatt a hülye elveim miatt tartok itt a sehol, így lehet, hogy még alkalomadtán azom is lesz..
Hűűűha, jól megkeveredtél... Te kértél korábban, én mondtam, megpróbálok szerezni.. Csak rákérdeztem, sikerült e?!..
Ilyen jóanyagból küldhetnél, ami így törli az emlékeket...
Ja, itt ugranak az ilyen témára,mint sitten a ÖKM-re!
Öreghez nem fogok tudni kimenni előbb, hogy lejelentkezzek, csak vasárnap..
Holnap hívom, hogy kapja össze magát/meg a mocim ha nincs meg!
Menek pihenek; nemrég értem haza. És vasárnapra ki kell pihenni magam
Yo 8!
Nagyon hízelgő, de nincs mestervizsgám, sajnos, semmiben... Szexabrokatikáért nem adtak érmet... Azért ahogy nézem, rendesen szexfixáltak vagytok, gyakran hirtelen úgyérzem, valami társkeresőn vagyok...
1000000 %... ! Ha lenne rá türelmem, meg kapacitásom, visszakeresném... Én rémálmaimban sem foglalkozom suzukival, bocs minden suzuki tulajtól, Kawám is csak véletlenül lett.. Tudod, azok a hülye elvek.. Bár emiatt a hülye elveim miatt tartok itt a sehol, így lehet, hogy még alkalomadtán azom is lesz..
Ott nála át is öltözhetünk, meg lehet ki is jön velünk
nekem is kell ilyen emlékpucoló franc
nekem van rmz-hez könyvem 450-is meg 250 is nem az enyém de itt hemperegnek
biztos én kértem ?
Ilyen jóanyagból küldhetnél, ami így törli az emlékeket...
Piliscsév tegnap lett metúrva...
szewa csanaki ...gratulálok az új lovadhoz......csinos motor
...ööö...Honda
Csika, részvétem...
Öreghez nem fogok tudni kimenni előbb, hogy lejelentkezzek, csak vasárnap..
Holnap hívom, hogy kapja össze magát/meg a mocim ha nincs meg!
Menek pihenek; nemrég értem haza. És vasárnapra ki kell pihenni magam
Yo 8!
meglepődtem, motoros szexprogram?
Jó éjt mester!
Jó éjt mindenkinek!