Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

haverom egy 1200-es zsigulályba rakott tuningolt 316i bmw motor:O:O...ugymegy h egyszer már kiszakította a hátsó futóművet
Hát, most nekem is aszongyák, hogy megvernek egy kadettal. Legyen. Beleszarok. De ha eccer sok lóvém lesz és nagyon ráérek, veszek valami régi szoci szart, beleb@szok valami geci motort és megyek büntetni. Képzeld az arcukat a sokmillás verdákban, ha lehaggya egy ilyen szar...
Bakker szerintem valodi. Úgy érzem
nem, egyenesbe, német autópályán..., ment volna még, de inkább nem lett eröltetve a dolog
Nekem ma vitték el sógóromék a régi zsigámat mert valamivel állatkodni szeretnének.
Mondom vidd úgy örültek mintha loto ötössük lenne.
Örkény! bazz anyám a hülye tyúkeszével bennhagyta a cégnél a cdtartót... pedig felhívtam 2x is hogy el nem felejtse szal holnap csak radio
Egyébként én is lementettem. Nikk alkönyvtár, egésség a fájlnév.
cső
Hát, asszem ez a virtuális ivászat. Vagy ez valódi?
Egésség. Erkély. Hetedik. A tizedik után megyek aludni
Ez a kép nekem megéri. Ez állatt király.
Köszönöm a hozzászólást. Utoljára olyan 3 óra körül kötekettek velem. Hárman űtek egy korhatt Nívában és osztották az észt. Most kezdjünk el vitázni, melyik öreg szar kevésbé szar?
ma ment szinte egész nap a motorszerelés...azthittük faterral h megnyertük a csatát...de nem egyenlőre a motor győzött, de majd holnap...
dombon lefel e?
Kár a vinyóért. Az adatlapomon is ott huhogok, meg az iviven is fenn vagyok
Egésssség.
Szépjóestét
Kép elmentve ha egyszer találkozunk kőnnyebben meg ismerjelek.
1.3 as kombi kadettünk 180at simán gond nélkül vitte
az fasza
gondolom az 1.4 es vagy 1.6 os nem megy igy
Hát azt délelőtt ittam endurózás közben. Arról nincs kép. Jobb is
És a bor?