hy
ez holvan? Nem Pápán?
mert ott is van egy ilyen nevü husqy bolt, de sajna ott sem tudtak segíteni :(
De azért köcc
azt még had kérdezzem meg, neked tényleg még nem kellett belenyúlnod a blokkba?
Csá.... én vagyok, csak nevet váltottam....
hát szerintem próbáld meg a www.andlhusqvarna.hu itt írj nekik levelet vagy hívd ezt a számot :06302960056 , én most rendeltem tőlük sárvédőt
Hali, nekem egy wr-125-ösöm van, 1998as, de nemtom-igazából jó motor a maga kategóriájába, viszont szerelni azt kell elég sokat, ha nem kapja meg 60 üzemóránként(ami hamar megvan) ami jár neki pl. dugószett, akkor feladja aharcot.
Most viszont bajba vagyok, egy kisebb balesetnek köszönhetően megsérült a lendkerekem, és a tkercsek és sehonnét nem tudok hozzá alkatrészt találni, esetlegesen nem tudsz ebben segíteni?
Előre is köcc
egész hamar elment a nap...reggel iszonyat készen mentünk be suliba..szal az idő gyorsan telt mert hülyéskedtünk
holnap is ez lesz..szerdnán meg már nincs tanítás
Talán viszakéne hivni crosskirályt hogy kisit belekösön mindenkibe és akkor lennének hozászolások.Máma nemigen leszek mert dolgozom de majd megoldjuk valahogyan.
ez holvan? Nem Pápán?
mert ott is van egy ilyen nevü husqy bolt, de sajna ott sem tudtak segíteni :(
De azért köcc
azt még had kérdezzem meg, neked tényleg még nem kellett belenyúlnod a blokkba?
hát szerintem próbáld meg a www.andlhusqvarna.hu itt írj nekik levelet vagy hívd ezt a számot :06302960056 , én most rendeltem tőlük sárvédőt
levélbomba élesítve
Most viszont bajba vagyok, egy kisebb balesetnek köszönhetően megsérült a lendkerekem, és a tkercsek és sehonnét nem tudok hozzá alkatrészt találni, esetlegesen nem tudsz ebben segíteni?
Előre is köcc
holnap is ez lesz..szerdnán meg már nincs tanítás
Remélem holnapse meekk
szeva
Na tényleg jóccakát mindenkinek!