Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

inkább gyere te is tdrrel aztán akkor egyedül nem annyira para....
egeeen..az igaz hogy drága mulatság lenne neked a terepezés...mi lészen ottan? motorozás, kajálás, hülyülés?Nem voltam még ott...van vmi franya pálya?
jaja..kibaszott sok lecsót kap ezért az biztos...
a 80ezer dolláros! ! ! ! motorjárol meg nem is beszélve...
Ne fossál már...te recc mester
már 3 perce nézned kéne
mindjárt nézek nektek térképet
Zoozee, azon gondolkozom hogy ne menjünk-e le a 10-re ürömnél, onnan meg asszem van valami földút párhuzamosan a 10-el...de lehet hogy jobb lenne vmi utánfutót szerezniés azzal kimenni...
erdőn keresztül akárhova el lehet jutni ...aszfalton csak keresztbe
ááááá csak letudok lájtosan csurogni a 10esen
supermoto,alufelnikkel,terep nem igazán tesz jót neki,de tudom melyik útra gondolsz,ott a vasút mögött,gondolom...
1 meg a 3 van meg
de nem dvd-n
*dunaújváros
pilis nem jut eszembe miig el lehet jutni erdőbe, az biztos, ahol az elágazás van és megy föl az út dogóra, szerintem megy tovább is az az ót emlékeim szerint.
dúnaújba ki jár a krossz pályára ?
andris ti itt esztergom felé merre vagy meddig jöttök el ?
Faisst, melyiki nitro circus van meg neked? DVD-n?
aha ...jó sok lecsót fizethetnek neki....meg a reklámok....de megérdemli
ha az ürömi benzinkútnál összefutunk el tudlak vinni úgy hogy ne a 10-esen menj, asszem...de abba terep is van..
itt vannak a motorok hozzá ádinak
mármint ezzel hogy ilyen gecidurván mész mint stewart?
na hol van már az útvonalam? gyorsangyorsan térképpel mellékelve kérem
szia
nah találjuk nekem biztonságos utvonalat,várig eljutok,utána még csobánkáig is...onnan hogyan tovább csolnokig? szal végülis csobánkáig megúszom rendőr nélkül,de eddig solymárig is mindig megúsztam a 10esen
Bonsoir mindenkinek...
ez a ZÉÉÉ elvetemült egy alak... 17.ére intézzétek el yardokat....ne legyenek a 10es környékén