Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rendszám nélküli gépért én nem adnék ennyit az biztos, még rendszámosért sem (125)
Meg a csajokat is, ha már úgyis ott vagyok
De msot inkább megnézem az idei traktorokat
Ezek a 125ccm(minden márkánál)árak már vicc (föleg rendszám nélkül)az évjáratot meg hagyjuk 10-7nemigaz
elmehetnék
ez most szemétség lesz:
Süt a nap! Ki megy motorozni?
, hát igen , de még mindig jobb mint az én ócskavas desig gépem , belül szép, de kivülről
kabbe piros igol van most benne?
azt hittem tisztában vagy a 2ütem fogalmával.... érezni fogod ám,17én gyere csolnokra...neszarjá
ha jó illata van
nem is mondtad hogy eszi az olajat.....nem kéne fötengely szimeringet cserélni?
te nagyon szereted szagolni az olajat mi? UTÁNAM éreznéd ....
reggelt .... máma má holnap van
+extra! Aprilia RX papagáj edition 125
reggelt!
Aprilia rx 125 Eladó! "93as gyártású,motorikusan pöpec(rotax 123),telók felújítva,arrow+gyári rezó,acerbis vég,polisport kézvédők,polisport+gyári fejidom, gyári kerekek+supermoto alufelnik(hozzá való adapterekkel,lánckerekekkel,lánccal),+1 hátsó gumi(metzeler tourance)+1 első gumi(szintén metz),vizsga még érvényes másfél évig....irányár 520 amúgy szentem 4ért télleg elvinné vki de az nem jó mert nekem már 450 körül van
ja azta rx et látam énis
na igen,de kis rx tuti nincs...az bírja ám a terepet,kérdd el huskytól
áron alul rendszám nélkül és valójában 93as...akkor én az enyémet 5kilóért fogom árulni mer rendszámos,meg arrow,meg sm kerekek meg kutyafasza....mondjuk volt 1 rx ami elkelt 550ért igaz az 96os rendszámos volt és fűzütt sm kerekekkel
Reggelt srácok
kár hogy nem láttad a garázst meg az udvaromat ....itt is lehetne motormúzeum vagy akármi
tényleg itt rendezem meg az idei interwheel kiállítást...szedek beugrót......és veszek rajta motorokat még
Huskynál ott a kis rx,meg vannak ott ilyen pannoniák...hajrá
szépen is nézne ki,ha az egyik dombtetön találkoznák egy spedes "cross" bandával amiben gsx-r,meg zx-r,és társai lennének hot sárosan,éppen egy kis siratofalazáson voltak
K.V.
még nem törölték a szmálylit

egyszer régebben 1 barátomnak most bobby525 néven írkál ide ........szétment a telója az erdőben....kitelefonált mi a baj és jármű híjján cbr-rel mentem be megmenteni ....hátamon hátizsákba satupad és beszaladtam hozzá /cbr a hasát tolta a földön 5km-ren keresztül/ és pikk-pakk megjavítottuk lovát...ha már ott voltunk még motoroztunk is talán
de most az is széjjel van szedve
ott a cbr