Aprilia rx 125 Eladó! "93as gyártású,motorikusan pöpec(rotax 123),telók felújítva,arrow+gyári rezó,acerbis vég,polisport kézvédők,polisport+gyári fejidom, gyári kerekek+supermoto alufelnik(hozzá való adapterekkel,lánckerekekkel,lánccal),+1 hátsó gumi(metzeler tourance)+1 első gumi(szintén metz),vizsga még érvényes másfél évig....irányár 520 amúgy szentem 4ért télleg elvinné vki de az nem jó mert nekem már 450 körül van
áron alul rendszám nélkül és valójában 93as...akkor én az enyémet 5kilóért fogom árulni mer rendszámos,meg arrow,meg sm kerekek meg kutyafasza....mondjuk volt 1 rx ami elkelt 550ért igaz az 96os rendszámos volt és fűzütt sm kerekekkel
kár hogy nem láttad a garázst meg az udvaromat ....itt is lehetne motormúzeum vagy akármi
tényleg itt rendezem meg az idei interwheel kiállítást...szedek beugrót......és veszek rajta motorokat még
szépen is nézne ki,ha az egyik dombtetön találkoznák egy spedes "cross" bandával amiben gsx-r,meg zx-r,és társai lennének hot sárosan,éppen egy kis siratofalazáson voltak
egyszer régebben 1 barátomnak most bobby525 néven írkál ide ........szétment a telója az erdőben....kitelefonált mi a baj és jármű híjján cbr-rel mentem be megmenteni ....hátamon hátizsákba satupad és beszaladtam hozzá /cbr a hasát tolta a földön 5km-ren keresztül/ és pikk-pakk megjavítottuk lovát...ha már ott voltunk még motoroztunk is talán
de most az is széjjel van szedve
Süt a nap! Ki megy motorozni?
nem is mondtad hogy eszi az olajat.....nem kéne fötengely szimeringet cserélni?
tényleg itt rendezem meg az idei interwheel kiállítást...szedek beugrót......és veszek rajta motorokat még
egyszer régebben 1 barátomnak most bobby525 néven írkál ide ........szétment a telója az erdőben....kitelefonált mi a baj és jármű híjján cbr-rel mentem be megmenteni ....hátamon hátizsákba satupad
de most az is széjjel van szedve