Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az új ........60-70 ezer, bontott 30-40 körül
sziasztok ktm exc 450 2005-re mennyibe kerülhet egy hütő?segítséget előre is köszi!
És csak A jogsival adták volna oda a szar kis 250es quadot
buzi xt vel voltam,csepelre mentem ki egy kis karbantartásra
kétszer me is állt a motor a rakparton...
a kitámasztónál van egy ilyen kis biszbasz,ami leállítja a motort hogyha egyesbe teszed és ki van hajtva a letámasztó..na ez szokott beázni a nagy esőben
Csá!NA voltunk kiállításon....Nem volt 1 nagy szám szerintem a tavalyi sokkal faszább volt!Bár azért megérte felmenni hogy kaptunk Bittitől aláírást meg lehet benne leszünk a Motorshow1 be
Megsasoltuk a 150Crf-et és gecire megtetszet csak kér hogy ilyen kicsi......
és én találtam h borosjenőnél van háháháhá
ma voltam kint..aki esetleg nem látogatná a KTM-es fórumot, itt egy kép..
Nevemen szólítottál, itt is vagyok ! Gondolom sok embernek hiányoztam
Elált az esö most kezdjen fujni a szél mint az állát,(száradjon)holnapra meg jóidö legyen
sziasztok!
én csak azt tudom hogy milyen Erdélyben, hajnali fél egykor, töksötétben, lámpa nélkül menni..úgy hogy 15 óra vezetés van a hátam mögött...
árnyék
És tugggyátok milyen menni 1 Atv-vel napsütésben és úgy beletrafálni a vizekbe hogy árnyák lesz a fejed fölött na én má tom de eddig is tuttam
jah tudom,sajna már sokszor tapasztaltam és ma sem maradhattam ki belöle,szabályosan kivágta a szemem
tudjátok milyen szakadő esőben,sötétben,szemüveg nélkül motorozni?
én már tudom....
jo a gep
szasztok hogy vagytok?
oké fönök köcce
Holvan az még addig még sokat zakozhatok ....nemtudom majd meglátjuk
na térjünk át komoly témára....17.ével te hogy állsz?mész Csolnokra?
Ennyit én se adnék érte az meg hogy hol mennyiért füzette ha olcson az rá tartozik+leleményes...de a sima dt hez mérve ez jobban megéri(föleg ha alkuképes )
hellóka, bocs hogy nemköszöntem de már elindultatok és nemértelek volna utol!
kereszt
Jaja! Spynak nem attta ki a kerszet dehá így vane !Ecsém ma verseny vót a Pályán ez is ritka arra felé.......
Csá.Fasza kis veretés volt ma Találkoztam roekjozsival is MEg sikerült perecelni