Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát számomra nem érne ennyit,nincs rendszám,nem villog, és szerintem azért kér érte ennyit mert kb 200 lehet a 2felni(ő így gondolja,de ha jobban megnézed,nem ad hozzá gyári kerekeket és a gyári tárcsák vannak fent,ez azt jelenti hogy át lett fűzve ami kb megállt 80ba a 2 gumival együtt) de lehet csak én gondolom így...nagyot akar rajta szakítani
Kenettünk ma olyantott szpájjal mweg hardcrossal meg kokodrzvel meg rajtuk kivül 2 emberrel hogy nagyon kira geciű
Mihez képest legalább igényes rendszámnélküli fapadokat(cross gumival megkimélten )250-300xxxért árulnak..
rendőrpara de csak nem lesz semmi....
helló mindenkinek!
megjárattam ma mind2 járgányt, és fasza volt remélem holnap még jut egy kis napsütés!
ki van itt, vmi téma?
Tedd azt.Várunk szeretettel.
Épp visszaolvasgattam,és láttam csodát....Nem semmik az mx menős hsz-ek.
De ahogy észrevettem,ez az "állmenő" megnevezés elnyerte a teccésetek.
erősen gondolkodom hogy lemegyek 17.én....igaz a pályát meg se nézném,csak a társaság miatt lásson a nép egy vérbeli supermotot is
Na így már oké
de én a csolnoki pályára gonodltam így már akkor kicsi i képzővel
Cső mindenki.
A Csolnok nagybetű!
és a pénz az hogy lenne?hogy vegyem meg?ez most biztos hülye kérdés meg fáradt is vagyok
te Zéééé. csolnokon veszel akkor 1 pillantást a karbimra?
tudom...csak még nincs meg a motor és azért.de majd szólok.majd még ma megkérdezem fateromat a motorról és majd kb. holnap írok.vagy msn-en...és köszi 6ért jó...
nem a karbi körül van hanem a henger és a karbi között..........azon keresztül szívja a nyálat befelé!
ez nem így megy...ha jönnek érte akkor eladom,nem várok rád...vagy vedd meg és hétfőn küldöm....
Kösziiii!6ért ok.majd szólok mert vban 1 rc amire kéne első tárcsa.DE EL ADD ADDÍG
köcce... és abban tudnátok segiteni h a membránt hol találom meg a karbi körül?
csátok! mi annak az oldalnak a cime ahol tudok nézni robbantottrajzot hondához?
nagyon jó kép !
Jó nagy lekvárban jártam ma.
Sziasztok!
teljesen jó 6-ért szerintem is