Szia a DR 600 ba 2300 ccm olaj kell. Mielőtt megveszed jól nézd meg. Pl csörgés lehet a vezérműlánc nekem ez volt a baj rögtön kicseréltem. Ne nyomja az olajat a szelepfedélnél meg hasonlók. A féktárcsa kopottsága. Ha cseréled az olajat akkor a szűrőt is cseréld feltétlenűl.
Ha kellenek robbantott rajzok küldök majd ha megadod az emailedet. NA BYE
császtok.
gerre:voltunk mihályidban,elment egynek a mai motorzás,dehogy nemfogok rola odákat zengeni az is biztos messze nem votl olyan jo mint a tegnapi
haveromnak modnom mennyünk átt pocsra erre ö:ohhh minek,jovagyunk itt a pályán stb...na modnom szopjál hanyatt akkor,aztán csaptunk pár kört a pályán és jöttünk is haza.
remélem a jövöhét vége kárpotolni fog nincs kedved valami jo messzi helyre elmenni????
ilyen 70-80km-es távra mármint csak oda 70-80km
szolnűl norbinak meg a másik gilerás srácnak aztán lünénk neki
Ja hogy buzik vagytok, akkor hagyjuk, inkább döglök meg valamelyik szakadék alján egyedül. Azzal a tudattal, hogy nem fognak lukra játszani a kollégák. Amikor cselekvésképtelen állapotban vagyok.
De most komolyan. Mikor és hol, aztán ha nagyon melegek vagytok legfeljebb hazarobogok.
az jó akkor egy kategóriában vagyunk...igaz nekem már lassan supermotom lesz...de újpest tőlem 7 km(vasuti összekötőn szoktam átmenni)...aztán itt nálunk van pilisborosjenő meg csobánka meg stb,jókat lehet motorozni
ja és ilyne kinai szarra vagy valami normálisra?
Ha kellenek robbantott rajzok küldök majd ha megadod az emailedet. NA BYE
gerre:voltunk mihályidban,elment egynek a mai motorzás,dehogy nemfogok rola odákat zengeni az is biztos messze nem votl olyan jo mint a tegnapi
haveromnak modnom mennyünk átt pocsra erre ö:ohhh minek,jovagyunk itt a pályán stb...na modnom szopjál hanyatt akkor,aztán csaptunk pár kört a pályán és jöttünk is haza.
remélem a jövöhét vége kárpotolni fog nincs kedved valami jo messzi helyre elmenni????
ilyen 70-80km-es távra mármint csak oda 70-80km
szolnűl norbinak meg a másik gilerás srácnak aztán lünénk neki
hát nem testvérek?
www.mobile.de/sid9flc9axrblzam...
elég komoly volt az a portugál pálya...nem véletlen lett az első kettő portugál....
De most komolyan. Mikor és hol, aztán ha nagyon melegek vagytok legfeljebb hazarobogok.
Ilyen kéne nekem,szerezzetek má légyszi!!!!!!!!!!!
karcsi is jól beszopta hogy én mentem elöl....agyrázkódása lett