sztem is! nagyon be lett harangozva hogy ilyen akcio meg olyan akció! az lett a vége hogy 2 rugó a bukóból - , de a fószer egy kurva kipuffdugót nem bírt beletenni az árba
régen voltak,csak sokan mondták,hogy mit vagánykodok vele, folyton beszóltak,hogy keménykedésből teszem fel, meguntam és leszedtem őket
vn myviped?mi a neved?
Én nem venném meg !Szerintem ez egy sx átalakitva és inkább 525-ös a kipufogója alapján, de lehet nincs igazam . Nekem volt 2004-es 450 sx és nem vennék mégegyszer az tuti.
féreg mit szeretnél? egy hosszu élettartalmú "igénytelenebb" drz t vagy egy szervizigényes ktm et? ha van zséd a szervizekre akkor ktm ha nics akkor drz esetleg husky te 450/510
Ugye, én DRZ-t akarnék (ezt már többször átbeszéltettem sok mindenkivel ) , de ez nagyon jónak tűnik... meg fogom nézni... kicsit félek az EXC-k szervízigényességétől, de... majd meglátjuk. Volt már valakinek 400 EXC-je?
most jöttünk Dáviddal vásárlásból, összefutottunk néhány fórumossal sajna nem volt az a bukó amit szerettem vna, de volt a II. kedvenc! az is NoFear minnyá teszek képet!
vélemény?
De úgy látom, mindig ugyanoda lyukadunk ki...DRZ
Marad az, csak ennek az EXC-nek az ára csábít.
vn myviped?mi a neved?
most jöttünk Dáviddal vásárlásból, összefutottunk néhány fórumossal sajna nem volt az a bukó amit szerettem vna, de volt a II. kedvenc! az is NoFear minnyá teszek képet!
www.hasznaltauto.hu/kereso1.au...