Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ésmegvan az 1000 oldal
ja vágom, jó is csinosítgatni kicsit, de 5ért markolat? inkább vegyél rá vmi faszább kézvédőt, vagy az már van neked? az többet dob látványba
Én is mentem egyszer a ts250/1-esemmel egyszer Felsőtárkány-Eger között 150et egy hosszú egyenesben. Még' 86ban volt, lehet igaz se volt
legtöbbet úgyis betonon járok vele..hiába enduro..jó lát azért homokot is de aszfaltot többet...túrázunk szal fontos a kényelem....de amúgy ez csak egy kis extra meg a gázbowden is..nem lenne muszáj egyik se..csak nekem azért fontos dolgok...
meg 25e-et
nemsoká elérjük az 1000. oldalt
Majd akkor, ha sikerült bekötni, akkor is magadnak, mer' az egészet magadnak köszönheted
egyszer sikerült ezt belőle kicsalni sztem erős hátszél lehetett
Igen, köszönöm.
fontos a kényelem az biztos, de egy enduronál szerintem nem ez az elsődleges h. puha legyen a markolat
a faszi akitől vettem 50re hídette itt debrecenben műszakival, gondoltam csak meglesem. indult pöccre, szép hangja volt,külsőre is szépvolt. csúszott nagyon a kuplungja, mondta a faszi nemtudja mibaja amióta nem megy rendesen nem használja fater mondta így hibásan elvisszük 35ért, hazajöttünk állítottunk rajta és kb ennyi baja is volt utána 1,5 évig
Sztem ránagyitott az órája, mert nekem volt 4db 250esem is ,de azok is alig tudtak 130tól egy kicsit többet.
RMC-be csak DOMINO van azt mondták..és ennél kényelmesebb azt mondják nincsen...nagyon jó markolat elvileg...jah meg egy kurva DOMINO markolat 4 ezer forint volt a jobb fajta..inkább megveszem ezt 5-ért és ezt tuti fasza..
az elég jó ahoz képest
emlékszem még azzal is kinéztem a tankira párszor elég gyér tempót lehetett vele menni, de azért szerettem a kis 125ösömből órája szerint kihoztam a 130at
attól tartok az enyém nem kicsit lehet elmenve... majd meglássuk, még utánna járok mennyinek kell lenni szelephézagnak meg majd drz fórumba megtudakozom hogy smint kell szakszerűen csinálni
majd megáll az ha elfogy a lendület, olyan még nem volt h. nem állt meg vmi
Persze, de azzal nem tudtál felzörgetni a siratófalon. Ezt kell itt megfizetni
filmet néztem de kár volt
nem, a szívók voltak egy kicsit csak, halkabb is lett
. .
Másoktól meg a Hondára hallom ezt
mitakarsz már csak féktárcsa kéne menni megy faszán, megállni meg majdcsak megáll vhogy amugymeg anno az etz-be 100ft körül volt a tű, ahhoz képest sok
Meggyöttél az últrázásbúl?