hát azért a fejidomra érdemes várni nagyon tetszetős
van egy olyan érzésem, hogy biztos direkt engedted a nyuszit magad elé, hogy most át tudd építeni a zöld szörnyet
Várok még a Polisport fejidomra és a tükörtartó konzolokra. Aztán meg még kajtatnom kell egy jobb első lábtartókonzolt, mert az törött. Ennyi, a többi cumót már megvettem.
Hát igazság szerint ez a vinyó csak az én kezeim között volt, fordítva pedig sosem próbáltam beledugni a kábelt. Ezért nem is értem, hogy hogyan tartózkodhat ott bent az a kis tüske. Végül is mind1 az a lényeg műkszik. A procit meg tegnap elvitte haverom, megnézni hogy neki működik-e a régi gépébe. Azt mondta, hogy nála sem jó. Már csak azt remélem, hogy adatlapomnak semmi baja.
ÁÁÁ nem vágom ennyire az Angolt. Nem tudom.
Egy dolog viszont állati érdekes. A vinyómban a sok kis tüskéből 1 db teljesen bevan nyomódva és mégis működik. Hogy a *icsába lehetséges ez?
van egy olyan érzésem, hogy biztos direkt engedted a nyuszit magad elé, hogy most át tudd építeni a zöld szörnyet
megjött már minden alkatrész, vagy vársz még valamit?
szerintem pont azt a lábat nem használja , vagy pont még érintkezik egy kicsit.
mert valamék okos forditva probálta rádugni a kábeltot
Egy dolog viszont állati érdekes. A vinyómban a sok kis tüskéből 1 db teljesen bevan nyomódva és mégis működik. Hogy a *icsába lehetséges ez?
tényleg most komolyan kérdem.... mikor jössz be a zenékért
szürke-savanyúcukor-jégvirág
Hasatokra süt a nap!(még a végén)
Há' ki fog dógozni?
Akkor cakát Nektek is