Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ÁÁÁ nem volt az direkt. Most lépek, majd 14:30 körül jövök. Addig is sziasztok.
hát azért a fejidomra érdemes várni nagyon tetszetős
van egy olyan érzésem, hogy biztos direkt engedted a nyuszit magad elé, hogy most át tudd építeni a zöld szörnyet
Várok még a Polisport fejidomra és a tükörtartó konzolokra. Aztán meg még kajtatnom kell egy jobb első lábtartókonzolt, mert az törött. Ennyi, a többi cumót már megvettem.
hát mint látod nem nagyon bírom azért élem itt ki magam

megjött már minden alkatrész, vagy vársz még valamit?
Nem is értem, hogy hogyan bírod ki, hogy otthon nincs neted. Ha nem kockulhatnék egész nap, már élni sem tudnék.
Bízok benne, mert ha más is beszart akkor megőrülök. Nagyon nem kéne most új gépet vennem, még motorra ezt azt(nem sokat már) de kell költeni.
azta mennyi százalék
háát az majd kiderül a procinak jónak kellene lenni, tegnap még gép működött vele
Igen megyek. 100000000000% Ma este már működnie kell a gépnek ha törik ha szakad.
jössz akkor ma?
Hát igazság szerint ez a vinyó csak az én kezeim között volt, fordítva pedig sosem próbáltam beledugni a kábelt. Ezért nem is értem, hogy hogyan tartózkodhat ott bent az a kis tüske. Végül is mind1 az a lényeg műkszik. A procit meg tegnap elvitte haverom, megnézni hogy neki működik-e a régi gépébe. Azt mondta, hogy nála sem jó. Már csak azt remélem, hogy adatlapomnak semmi baja.
reggelt
szerintem pont azt a lábat nem használja , vagy pont még érintkezik egy kicsit.
mert valamék okos forditva probálta rádugni a kábeltot
ÁÁÁ nem vágom ennyire az Angolt. Nem tudom.
Egy dolog viszont állati érdekes. A vinyómban a sok kis tüskéből 1 db teljesen bevan nyomódva és mégis működik. Hogy a *icsába lehetséges ez?
érted, hogy gaga ebben a számban miről énekel?

tényleg most komolyan kérdem.... mikor jössz be a zenékért
ma is tiszta gaga vagyok, má 5 óra óta nem bírok magammal... szóval inkább ma visszafogott leszek...
szürke-savanyúcukor-jégvirág
ÁÁ pedig azt hittem Amika már itt lesz.
nincs
Reggelt........van itt valaki?
Ébresztőőőő!
Hasatokra süt a nap!(még a végén)
Há' ki fog dógozni?
Óóó he hát sehun senki..
Jóccakát E!
énmég fent vok csak nem vót téma.... jóccakát mindenkinek..
Jó 8! TAkarodó villanyleolt
Ledőltetek ídescsillagaim?
Akkor cakát Nektek is