Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem valahogy csak túléli ha nem megyek be..Majd töltök neki sütit..
Hát ja csak tudja ő hogy mi a stájsz!
hmm, nem szépek, de majd megkérdezzük női szakértőnket - Amikát is mit gondol
Azokon a melleken jó nagy sapka van !
fúj de undi..
ezt tegnap hallottam és megtetszett..hát mátol így fogom hívni a kipufogót...
Baszki ...ezen még pukifogó is van?
Akkor ezen nem lehet menetközben fingani vagy mi?
meg semmilyen motorral...meg így...még normális után is hülye aki így megy...
hallod, én leszáltam a buszról a buszmegállóba majd elnyaltam.... nem normális aki ilyen lefagyott úton megy sportmotorral...
jaja..hogy csúszhat bazd...mikro megláttam felakadt a szemem..már messziről hallatszott h jöt...de sztem pukifogó se volt rajta mer orbitálisan nagy hangja volt..
havernak is volt egy 400asa Remus sportdobbal, kurva nagyot szólt
mámeg azt nem írtam h mire javítva....óúúú...szal gixer szó javítva cbr-re..
baszdki ilyen fagyos úton?
gixer szó javítva..én hülye... közbe nézegetem itt a gixereket a kepesmotor.hu-n faszák ezek a kis 400-asok..
ehh az előbb ment itt el egy cbr... ráadásul az nem is hogy szépen gurulna...majdnem tiltásig pörgeti utána pakolja fel.. szegény gixer tuti összetöri ma este...
Ejne szegény Amika hogy fogja ezt túlélni.... . elvonási tünetei lesznek így hát csak be kell menjél hozzá sütizni
Kérdezd meg Nakit hátha tud valami megoldást..
Okés, megbeszéltük.
jó sok volt a termelés, én már 4kor se bírtam visszaolvasni, nah meg azóta is termeltünk pár oldalt
Szeva!

Volt hát,itt volt a csajé oszt mindenféle erotikus dógok jöttek felszínre..Prosztata masszázs is volt..
Na fasza, mindjárt szétbasz az ideg. Elkövetkezendő napokba keveset leszek mert gépemben meghalt a proci, muterék gépéről iírok majd amikor tudok.
Csákó mizu visszaolvastam egy kicsit amíg volt türelmem látom volt ész osztás meg mi egy más...erotikus téma stb... ej miből maradtam megint ki....