Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasz E!
ÁÁÁ mondtam,hogy nem giga bevásárlás
szarom le ennyit nincs türelmem visszaolvasni .
háhogy mentek piztetet kolteni
mihez képest
hamar hazaertetek.
Estét
Alap hogy gurulunk eggyet!CSak lehet később me én junius elején teszem a korlátlan jogsimat!Adiig várnom kell meg illegálisan nyomatom fasz kivan. Szerintem meghülyülök addig!DE DE NYárközepén már tuti karikázunk valahol eggyüt igérem !
Köszi !Hát mitmondjak én sem néztem őket sokba, de én is halottam párat élőben és kiábrándultam véleményemből!Kellemesen lehet ezekben a kis gépekben csalódni, ezért is vettem meg !Amugy élőben még szebb a hangja.
00:46-tól farokállító. Nem laksz tőlem messze, ha jönnek a tűrhetőbb napok tavasz elején, majd összefuthatnánk. Végül is a zxr 250 előtt is és után is néztem ezeket a gsxr-eket, de nem találtam megfelelőt ezért lett kezdésnek 2007-ben zxr 250, majd folytatásnak 2008-ban zx6r. De egyébként tetszenek.
óóóúúú de fasza gecc... midnen elismerésem...nem si gondoltam hogy egy "kis" 400-asnak ilyen durva a hangja...very nice motorbike...
Itt meg a mostani szinben van.http://www.sportmotor.hu/motor...
Na itt még fekete felnis volt!http://www.sportmotor.hu/motor...
megköszönném...
őőő jó csinálok de van fent róla csak az előző tulaj csinálta!De nem változott azóta!Linkeljem?
hallod csinálj már majd egy vidit a gixxi hangjáról...kíváncsi vok hogy milyen..
Hogy elmerűl , aszt meg feljön még oké, de mi van a sok pacákkal, akik belefúllnak?
Kezdem megérteni a vadászokat..Lyukasan is értékes dolgokat szeretnek..
Azt úgy szokta évente 3 szor sűlyed olyasmi mint a tengeralatt járó vagy valami olyasmi!
Titanik úszik a tívíbe , nemtom hogy , mer' a mútkor saját szememmel láttam elsűllyedni
Ráadásúl a női bőr ott lyukas , ahol a legértékesebb
Hát na..Nem elég,hogy nedves is de még lyukas is..
Há jah, az ember mit meg nem tesz azér a rossz kis lucskos bőrdarabért
itt nálunk banánnal töltött csokis sütemény van...
Óóóó he a palacsinta érdeklődés hiányában elmaradt..