Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha tudnád kivel beszélünk.
inkább ide tegyél ki vmi képet hogy lássuk kivel beszélünk itt fórumon
szia, és majd tologatod mindig?
Zsivány, jó kis csapatós gép.
Ez a projekt már ott megbukott, hogy rajtam kivül más nem szereti a rap zenét. Mindenki a divatzenére bukik. Vagyis még van 1 haverom aki régebben motorozott és még most is rapper, de mióta debrecenbe lakik, BMX foreva van nála. Már nem pálya neki a motor. De nembaj lesz azért jó kis csapatom, de csak én leszek benne egyedül.
Szkárcsi! Ha szeretnél egy ilyen bandát magadnak, alapítsd meg a KK-t azaz a Kabai Kalózok nevű egyesülést
Nem unatkozol legalább addig sem.
törpés
dejóvidejókat+zenéket csináztok ide
jah szépen kifejlődtem... csak aza fránya alkoholosüveg maradt majd ha találsz valami jó videjót, lőthetnéd, hadd lássam én is
Nem tudsz olyat mutatni amitől sokkot kapjak. Mellettem akár egy másik ember szivét is kivághatják életlen konyhakéssel.
Mondjuk ütős volt az bizti, de semmi probléma. A kis "magból" szépen kifejlődtél. Csak éppen tyúktubon nézek Ruff Ryder-es videókat.
Oksa,nincs mit
Sokkot kapot
Te meg hova mentél?
remélem nem akadtál ki a sörösüveges képtől
háj
mindjá rá hogy sokat szemezik E, mert ha nem átlépek csak az úton el ne csússzak
köcce
Hell!
Majd nézz át Gyikihez a dvd-ért
ááá... veled nem tudok úgy üzletelni mint Baluval
Nem kötöttünk ilyen üzletet, de ha érdekel, megnézheted, ha pont itthon tartózkodik. Mert egy öntörvényü kis lény , van ,h napokig nem látjuk, majd napokig alszik a legkülönfélébb helyeken itt a ház körül.
Be van hízva mint a disznó, jó egészségnek örvend és csókoltat Téged is
cserébe adsz egy moccit ?