Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a faszt nem de túléltük gratula jó is az jó kis szimó
de szar már.... szegény emberke biztos boldog...
hát ez az küldj e mait
nem volt hideg kicsit se mi?
amúgy a mai nap eredménye még egy elhajlott első villa amit visszahajlítottunk....egy leszakadt kerekező vas....egy letört fékkar....ja és egy leszakadt auspuff amit az úton talált drótdarabbal megoldottunk.....és ezt mindent megoldottuk egy 13-10-es cső kulccsal...ezért jó a simson...
Mekkora szar..Kiszállt megnézni mekkora a baj erre telibeverik..Ha meg meg is szondáztatták akkor bye-bye jogsi
tanki und mint néző jégmotor
pfffffff...... de kíváncsi lettem ki is az
voltatok tankin? vagy a jégmotoron butultatok?
jól van az mi is amennyit gyököltünk Z-vel .
Egy közös ismerősünk elindult hazafelé kocsival egy picit becsiccsentve.H.sámsonnál elütött egy nyulat.Megállt,kiszállt és míg vizsgálódott hátulról telibeverte egy yardmobil..
nem valami nagy szám am de jó az falura..nah meg én tom mi röhögés volt ott....nagyon jó nap volt..
Köszi itthon leszünk várunk... nem mi.....
Keblemr E
ne hülyéskedj mááááá
Királyos!De ha én buszsöför lettem volna tuti lenyomtam volna az útról őket!
Figyuzatok már a motoromra lenne bontóból gyári 300mm-es tárcsa!A kettő lenne 35-ropi ,az elfogadható ugye?
E!
Behozta Tünde a bőrruhát Db-be.Holnap 5-re megyünk fogorvoshoz,utánna fel tudjuk vinni ha gondolod..
Tudod mi az abszolút balszerencse?
Szevasztok E!
Sziasztok!
Bassza meg h nem tudtam menni...nah de majd legközelebb...de azért a mai napnak is volt termése http://www.sportmotor.hu/motor... ha van kedvetek
Gondolom ez csak motorosoknak van fentartva vagy tévedek?
Ez az Oláh G utcai műlyégpálya.
Ez a pálya amugy hol van?